Tökéletes párt keresel a jószágodnak? Itt az internetes társkereső teheneknek

Tehenek társkereső

tehenek társkereső

Egy a Tinderhez hasonló társkereső alkalmazást fejlesztett egy cég az Egyesült Királyságban tehenek és bikák számára. Segítségével a marhatenyésztők könnyen megtalálhatják az állományukba legjobban beleillő állatokat. Percek alatt megegyezhetnek az adásvételről a másik féllel.

tehenek társkereső

Idén február én, a szerelmesek napján jött ki az az alkalmazás, ami hasonló elven működik, mint a Tinder nevű társkereső. A Tuddert azzal a céllal fejlesztették, hogy online módon kapcsolatot teremtsen a brit marhatenyésztők között, elősegítve a leginkább megfelelő egyedek kiválasztását.

Társkeresés, ismerkedés, de hogyan, a pandémia második hulláma idején?

Az egyik társkereső Fotó: Pixabay, MabelAmber Az alkalmazás a Tindernél megszokott módon működik: a gazdának csak jobbra vagy balra kell csúsztatnia az egyes állatok fényképeit, attól függően, hogy megfelelő-e számukra, vagy sem.

A döntés a marhák képe alatt található adatok kor és település alapján születik.

tehenek társkereső

A Tudder használatakor a gazdálkodónak meg kell adnia, hogy tenyészbikát vagy tehenet keresnek. Ha a kiválasztás megtörtént és azt a eladó és vevő is jóváhagyta, akkor a vevő egy olyan oldalra jut, ahol részletesebb információkat is megtudhat a kiválasztott jószágról. Ha pedig minden jól alakul kezdődhet az áralku.

tehenek társkereső

Az applikáció az Egyesült Királyság több mint 43 ezer gazdaságának állatát tartalmazza, ami az ott található összes gazdaság közel egyharmadát jelenti.

A rendezvény az elmúlt években o Többmilliárdos beruházás egy somogyi cégcsoportnál Majdnem kétmilliárd forint értékű beruházás részeként új szarvasmarha istállót adtak át egy somogyi családi tehenek társkereső, a Claessens Group felsőbogátp A balesetek egy szempillantás alatt megtörténhetnek, akár a napi tehenek társkereső végzése közben is.

Tehenek társkereső nincs azonnali forgatókönyvünk a váratlan helyze Nehéz helyzetben a magyar hízómarha-kivitel Bajban vannak a magyar, hízómarhát nevelő gazdák.

tehenek társkereső

A szíriai válságnak köszönhetően késnek, vagy el is maradnak a korábban negyedévente érkező hajók, a Itt az új szemfestés? Ez marha jó! A botswanai Új-Dél-Walesi Egyetem munkatársai szarvasmarhák farára rajzolt szemekkel próbálják megvédeni a haszonállatokat az oroszlánoktól.

tehenek társkereső

A módszer Tejlopó malacokat buktattak le Egy ausztriai szarvasmarha tenyésztő nem tudott rájönni, miért nem tejelnek eleget a tehenei.

Egy turistacsoport buktatta le a tolvajokat, amikor fotó