A barátnőm már-már idegesítően prűd és stréber. Velem ellentétben. Mit csináljak? (többi lent)

Megismerni strébereket

Kapcsolódó kérdések:

Nem vagy rá rossz hatással, ő lett félrenevelve szegény. Az ilyenekből lesznek szorongó meg mentális problémákkal küzdő emberek.

Én bár nem vagyok vallásos, vannak barátaim, ismerőseim, akik igen, és bár valóban konzervatívak, egyik sem egy besavanyodott alak, tudnak szórakozni, kikapcsolódni, ugyanúgy bármiféle zenét hallgatni, akad, aki káromkodik is, ha úgy viselkednének, mint az erkölcsrendészet, vagy térítgetni akarnának, vagy lenéznének, megismerni strébereket nem barátkoznék velük.

Szerintem megismerni strébereket jobban hozzád illő barátot, hiába vagytok jóban, ha mellette nem lehetsz önmagad, ez a barátság halálra van ítélve. Mi van, ha őt nem a szórakozás, hanem ténylegesen a tanulás, tudása bővítése teszi boldoggá, akkor már mindjárt nem normális?

Dolgozók Lapja, 1968. május (23. évfolyam, 101-126. szám)

Szerintem tök jó, is lehet, hogy nem vagytok teljesen egyformák. Ha tényleg jó barátnők vagytok akkor nem okozhat problémát. Ha képesek vagytok elfogadni egymásban az eltérő tulajdonságokat nem lehet baj, de ezt vele kell megbeszélned.

megismerni strébereket singlebörse lippstadt

Ha te elfogadó vagy vele és nem akarsz ráerőltetni olyat amit ő nem akar akkor elvárható, hogy ezt ő is viszonozza. Viszont a szórakozós időtöltéseidre tényleg jobb, ha olyat keresel aki benne van.

megismerni strébereket csádi nő találkozó

Amúgy szerintem fontos lenne kideríteni, hogy ő tényleg így boldog-e, vagy megismerni strébereket fél másmilyen lenni, beszélgess vele erről sokat, de ne akard megváltoztatni, az már nem barátság. Lehet, hogy egyszerűen: -előrelátó ezért tanul ennyit -nem szereti a horrorfilmeket Ahogy én sem. Ez kiváló tulajdonság. Mindenki úgy öltözködik, ahogy akar.

Dolgozók Lapja, A tanár — Mióta tanár meg diák létezik, nagy kérdés a ta­nár—diák viszony is. A tanár és diák kapcsolata ma már nem olyan mint régen, egy­re több gyerek és felnőtt tanul, ehhez képest kevés az oktató, s a tanár ideje elsősorban az oktatásra kell, nevelésre alig marad. Szo­cialista tanár—diák viszony­ról beszélünk-; mit jelent ez tulajdonképpen? Ha a mi szemszögünkből nézzük — mondja Körmendi Géza, a tatai gimnázium igazgatója —.

Mindketten normálisak vagytok, tanuljátok meg tolerálni egymás eltérő szokásait, ennyi az egész. Mert ahogy leírtad, abból az derült ki számomra, hogy te inkább ilyen vagy, ő meg inkább olyan. Aztán ráadásul ő még csúnyán is tud nézni, ha te nem viselkedsz hozzá hasonlóan.

megismerni strébereket ismerkedés az intelligens

Kamaszodtok, lehet hogy fiatalabb korban jól kijöttetek, de máshogy képzelitek el a felnőttebb életet és most jönnek az első súrlódások.