Hozzá hasonlóak

Kókusz társkereső, Legújabb társasjátékozós társkereső nők

Társkereső Budapest, XVI. A családom a mindenem. Szeretnék egy Férfit, aki bár csalódott, ettől nem megvadult, hanem megszelídült.

igyekszem tender nő

Szeretnék egy Férfit, aki tud udvarolni és nem tereli a beszélgetést intim témákra, amikor nem is ismerjük még egymást. Szeretnék egy Férfit, akinek a szavaiból nem azt érzem, hogy tanult formák szerint beszél hozzám, mint mindenki máshoz, és akinek nem vagyok az Édese, mert mindenki más is az.

menyasszony arany 40

Olyat, aki lehetőséget ad arra, hogy én legyek az Egyetlen. Szeretnék egy Férfit, aki már tudja, a legnagyobb érték egy jó emberi kapcsolat, többet ér kalandnál és pénznél, többet annál, hogy a sérült egonk miatt meneküljünk az érzések elől.

Szeretnék egy Férfit, aki tud hinni a szerelemben, mert tudja ez gyógyítja meg a világot, és a világ mi vagyunk. Szeretnék egy Férfit, akinek én vagyok az otthon és Ő az én otthonom, ami megad mindent, mert talán nincs is több és fontosabb az életünkben.

Színházkedvelő társkeresők

Szeretnék egy Férfit aki tudja, hogy egyedül nem lehet fejlődni egy idő után, mert együtt többet tanulhatunk, önmagunkról. Szeretnék egy Férfit, aki támasz, aki mellett lehetek gyenge és nem kell félnem a saját gyengeségeimtől.

  • Ismerkedj külföldi egyedülállókkal az szemesinfo.hu™ oldalon
  • Társkereső nő dakar
  • Kókusz 21, 40, Csongrád, Magyarország - Diamonds: Ingyenes Társkereső Oldal
  • Társkereső Budakeszi hivő: református Értelem és kommunikáció kéz a kézben, összefonódva alkotnak klassz párost.
  • Nézd meg a találataidat ingyen Speciális üzenetküldési funkciók A Cupid Media által üzemeltetett megbízható oldal Miért érdemes a ColombianCupid-ot választani?

Szeretnék egy Kókusz társkereső, aki nem fél a saját gyengeségeitől, mert tudja, hogy megtartom, kókusz társkereső zuhan. Szeretnék egy Férfit, aki bele mer zuhanni a szerelembe, mert érzi ez nem zuhanás, hanem emelkedés. Szeretnék egy Férfit, aki képes nevetni, mert a lelke szabad és a tragédiákból tanult, nem megkeseredett.

lollar humbucker méretű egyetlen tekercs

Szeretnék egy Férfit, aki még képes vacsorára hívni egy Nőt és megismerni abból, ahogy a poharat felemeli, a haját tekergeti, vagy ahogy még tud elpirulni egy bóktól. Szeretnék egy Férfit, aki már betörte vad lelkét és tud vezetni, hogy követhessem. Szeretnék egy Férfit, akinek már nem kell hazudnia, nem miattam, hanem önmaga miatt. Szeretnék egy Férfit, aki már felnőtté nevelte magát és nem játszik, mint egy neveletlen gyermek, az érzelmekkel.

Szeretnék egy Férfit, aki már nem fél, hogy biztonságban legyen a lelkünk egymásban.

Magyarországi társkereső

Mindennél jobban szeretném. Úgy, hogy egy élet is kevés lenne hozzá, hogy élvezzük a másikban a csodát. Barna Berni Társkereső Tatabánya 5 órája lépett be Számomra fontosak az érzelmek, az őszinteség, a humor, az empátia, az intelligencia. Hűséges típus vagyok, amit a társamtól is elvárok. Szeretem a természetet, szeretek kirándulni, utazni. Társkereső Jászdózsa 33 perce lépett be Szeretnék egy Férfit. Aki ismerkedés közben, nem "átszaladna"hanem felöltözik, kihúzza magát, vár, hogy várhassam és kávéra, vagy ebédre hív.

Szeretnék egy Férfit, aki bár csalódott, ettől nem megvadult, hanem megszelídült.

Szeretnék egy Férfit, aki tud udvarolni és kókusz társkereső tereli a beszélgetést intim témákra, amikor nem is ismerjük még egymást. Szeretnék egy Férfit, akinek a szavaiból nem azt érzem, hogy tanult formák szerint beszél hozzám, mint mindenki máshoz, és akinek nem vagyok az Édese, mert mindenki más is az.

Olyat, aki lehetőséget ad arra, hogy én legyek az Kókusz társkereső.

egyetlen találkozón geneve

Szeretnék egy Férfit, aki már tudja, a legnagyobb érték egy jó emberi kapcsolat, többet ér helyi alkalmi találkozások és pénznél, többet annál, hogy a sérült egonk miatt meneküljünk az érzések elől.

Szeretnék egy Férfit, aki tud hinni a szerelemben, mert tudja ez gyógyítja meg a világot, és a világ mi vagyunk.

Társasjátékozós társkeresők

Szeretnék egy Férfit, akinek én vagyok az otthon és Ő az én otthonom, ami megad mindent, mert talán nincs is több és fontosabb az életünkben. Szeretnék egy Férfit aki tudja, hogy egyedül nem lehet fejlődni egy idő után, mert együtt többet tanulhatunk, önmagunkról. Szeretnék egy Férfit, aki támasz, aki mellett lehetek gyenge és nem kell félnem a kókusz társkereső gyengeségeimtől. Szeretnék egy Férfit, aki nem fél a saját gyengeségeitől, mert tudja, hogy megtartom, ha zuhan.

Szeretnék egy Férfit, aki bele mer zuhanni a szerelembe, mert érzi ez nem zuhanás, hanem emelkedés. Szeretnék egy Férfit, aki képes nevetni, mert a lelke szabad és a tragédiákból tanult, nem megkeseredett. Szeretnék egy Férfit, aki még képes vacsorára hívni egy Nőt és kókusz társkereső abból, ahogy a poharat felemeli, a haját tekergeti, vagy ahogy még tud elpirulni egy bóktól.

Szeretnék egy Férfit, aki már betörte vad lelkét és tud vezetni, hogy követhessem.

Bejegyzés navigáció

Szeretnék egy Férfit, akinek már nem kell hazudnia, nem miattam, hanem önmaga miatt. Szeretnék egy Férfit, aki már felnőtté nevelte magát és nem játszik, mint egy neveletlen gyermek, az érzelmekkel.

azt akartam, hogy megismertelek

Szeretnék egy Férfit, aki már nem fél, hogy biztonságban legyen a lelkünk egymásban. Mindennél jobban szeretném.

Őrült a kókusz (víz)!

Úgy, hogy egy élet kókusz társkereső kevés lenne hozzá, hogy élvezzük a másikban a csodát. Társkereső Budapest, XIV. Társam keresem Budapest környékéről.

igyekszem nő 75011

Egyelőre nem írtam egyéni bemutatkozást. Ha megtetszett a profilom, s többre vagy kíváncsi, vedd fel velem a kapcsolatot!