billentyűs hangszerek

Ismerősök az. Hasznos volt az információ?

Rendszeres szövegírói-zeneszerzői munkájával, nagyszámú közönséget vonzó koncertjeivel népszerűsíti, tudatosítja az egyetemes magyar kultúra szeretetének fontosságát.

zen társkereső

A jelenkor divatzenei irányzatának alternatívájaként kínálja azt a — kizárólag az Ismerős Arcokra jellemző izgalmas és magával ragadó — zenei hangzást és az egyedi tartalommal bíró gondolatokat, amely kiemeli az együttest a kortárs magyar rockzene táborából. A letisztult, kifinomult és precízen kidolgozott dallamvilágot Nyerges Attila értékes gondolatai emelik arra a magas szintre, amely évek óta jellemzi az Ismerős Arcok zenei munkásságát.

Ismerős Arcok - Akusztik teljes adás (M2 Petőfi TV- 2020.04.20.)

Zenéjükben a hagyományos rockzenei hangzás mellett felfedezhetők a blues, a jazz, a pop és a világzene stíluselemei is. Dalaik témái között a legjellemzőbb gondolatok a család és a hazaszeretet, kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a közösségben való létezés fontossága.

Megosztom A barátnőjével utazott az M7-es busztragédia kilencedik áldozata, a nő még a helyszínen meghalt Egy hétig küzdöttek az orvosok a szabadbattyáni buszbaleset legsúlyosabb sérültjének életéért, de a fiatal férfi végül belehalt a sérüléseibe, ő a kilencedik halálos áldozat. Kiderült, a barátnőjével indult a horvát túrára, a nő már a helyszínen életét vesztette.

Valamennyi szerzeményük a hat művész lelkének zenei lenyomata. Az együttes tagjai hittel és meggyőződéssel vallják, hogy az elmúlt időszak jelentős társadalmi változásaihoz aktívan hozzájárultak dalaikkal.

website, hogy megfeleljen az ember

Számos szerzeményükben fogalmazták meg azokat az igényeket, amelyek alapján ma már törvények által biztosított jogokkal élhet a magyarság otthonában, a Kárpát-medencében. Az egykoron hangulatos klubokban fellépő zenekar napjaink népszerű ismerősök az lett a hazai rock- pop- motoros- és gasztrofesztiváloknak, város- és falunapoknak, kiemelt önkormányzati ismerősök az rendezvényeknek, hagyományőrző találkozóknak.

Az elmúlt 20 év egyik legtöbbet koncertező zenekaraként felléptek már a Kárpát-medence szinte valamennyi szegletében, de sikerrel turnéztak Kanadában, az Egyesült Államokban és Ismerősök az is.

egyetlen főzés osztály landshut

A zenekar Nyerges Attila állami kitüntetéseit, a es SZER Üzenete-díjat, a ismerősök az kapott Teleki Pál-érdemérmet és - a több évtizedes kultúrateremtő tevékenységért adható legrangosabb állami kitüntetést - a Máté Péter-díjat tartja pályafutása legfontosabb mérföldkövének. Albumokért, koncertfilmekért és kiegészítőkért keresse fel: vagy jöjjön el koncertünkre!

test legjobb társkereső