Description | Rövidítés kereső | oldal

Egyetlen ochtrup

Tartalom

  Szeretettel köszöntelek a Diváli Yoga Studio oldalán!

  egyetlen ochtrup

  Heinrich Évi jógaoktató vagyok, Szegeden születtem körülbelül 30 éve, a jóga pedig több, mint 10 éve szerves része az életemnek. Sokszor kérdezik tőlem, hogy mit is jelent számomra a jóga.

  Nehéz rá válaszolni…A jóga a legjobb barátom és legnagyobb ellenségem egyszerre.

  egyetlen ochtrup

  A jóga olyan, mint egy tükör, ami azt is megmutatja, amit gondosan próbálunk elrejteni egy életen át, egy tükör, ami szembeállít minket Önmagunkkal, megmutatja milyenek is vagyunk valójában, kik is vagyunk, és hogyan viszonyulunk akár Önmagunkhoz akár másokhoz. Ha egyetlen ochtrup jógázunk, és nem egyetlen ochtrup sportnak fogjuk fel, hanem spirituális vezetőnek is, idővel lecsupaszítja az akár egy egész életen vagy több életen át egyetlen ochtrup magunkra aggatott álarcok valamennyi formáját.

  A jóga segítségével megtapasztalhatjuk az igazi Önvalónkat, létezésünk egyetlen célját és okát, ami természetesen nem más, mint hogy boldogok legyünk.

  egyetlen ochtrup

  Ebből kifolyólag a jóga a legjobb barátom is, hiszen mindig erőt ad, támogat, a legjobbat hozza ki belőlem, és soha nem okoz csalódást.

  Formálja a testem, ápolja a lelkem, és legyen bármilyen nehéz is egy ászana, vagy elkalandozó, fókuszálatlan egy meditáció, végül az ember mindig jobban és jobban érzi magát.

  egyetlen ochtrup

  Ha erről szeretnél személyesen is meggyőződni, tekintsd meg a jógarendet és jelentkezz kedvedre bármelyik órára vagy meditációra!