Hogyan működik a Skype Meet Now, a videohívások Zoom legjobb alternatívája | Gadget hírek

Alternatíva meet

A Zoom a videohívások kezdeményezésének leggyakrabban használt alkalmazásává vált egyszerű használat, mivel csak egy linkre kell kattintania a videohíváshoz való hozzáféréshez, és ami hozzájárult ahhoz, hogy akár 40 ember is részt vehessen ugyanabban a hívásban ingyenesen.

Fejlesztő: Google LLC Ár: Ingyenes Ha értekezletet szeretne rögzíteni, kövesse az alábbi lépéseket a sikeres lebonyolításához: Indítsa el az alkalmazást, vagy csatlakozzon egy értekezlethez, alternatíva meet kattintson a jobb alsó sarokban található három pontra. Kattintson a tetején a "Record meeting" gombra, kattintson az "Accept" gombra az egyetértés kéréséhez. A felvételt a Google Drive menti, automatikusan feltölti, és bárhonnan letölthetjük, legyen az telefon, számítógép, táblagép vagy a rendelkezésre álló termékek egy másik terméke. A Google Meet sok olyan felhasználót kezd vonzani, akik szeretnék kipróbálni és a platformon maradni. Ha a Drive-ban szeretné megtalálni a felvételt, keressen rá a "Meet Recordings" kifejezésre Google Duo, az alternatíva A Google Duo egyike azoknak az alkalmazásoknak, amelyeket nem hagyhat ki egyik sem, mivel különleges, hogy legfeljebb 12 fő videohívásokat indíthat.

Eric Yuan, a Zoom alapítója kijelentette, hogy ő hozta létre ezt az új szolgáltatást alternatíva meet egyszerűbb módját kínálja, egy egyszerű linken keresztül, a zoombombázást elősegítő probléma, amelyben a alternatíva meet linkelő harmadik felek csatlakoznak, és rossz ízlésű képeket kezdenek mutatni, sértegetve a résztvevőket Miért nem érvényes a Zoom többé?

Az alternatíva meet hetekben a Zoom megmutatta, hogy amellett, hogy videohívás szolgáltatást nyújtott a vállalatoknak, és most már magánszemélyeknek is, óriási probléma a felhasználók magánszférája szempontjából a mobileszközök alkalmazásaiban és a kapcsolatok titkosításához használt biztonsági protokollokban feltárt számos biztonsági hiba miatt.

A videohívásokban megtalálható az a biztonsági probléma, amely számos vállalatot alternatíva meet oktatási központot arra kényszerített, hogy az amerikai kormány mellett hagyja abba a szolgáltatás használatát.

alternatíva meet

A probléma ezzel még nem ér véget, alternatíva meet a videohívások biztonságának hiánya miatt a The Washington Post szerint az internetenTöbb ezer Zoom-felvételt találhat online alternatíva meet kereséssel, mivel ezeket hasonló néven rögzítik logikailag nem derült ki, hogyan kell csinálnivideohívások, amelyeket bárki letölthet és megtekinthet. Ehhez a problémához hozzá kell adnunk az iOS alkalmazás által bemutatott problémát, amely gyűjtött felhasználói és eszközadatokat a Facebook Graph API-n keresztül, alternatíva meet akkor is, ha nem a Facebook-fiókunkat használjuk a bejelentkezéshez.

Ez a probléma néhány nappal az alaplap által közzétett cikk után megoldódik a hiba bejelentésével.

alternatíva meet

Napokkal később egy másik biztonsági elemző felfedezte, hogy a Alternatíva meet és a Windows telepítője hogyan használta a szkripteket anélkül, hogy engedélyt kért volna a felhasználótól.

Ha ezek a biztonsági problémák nem elegendőek a Zoom használatának leállításához, nem kell folytatnia az olvasást. De ha fontosságot tulajdonít a magánéletének, A Microsofttól elindították a Meet Now szolgáltatást, amely gyakorlatilag ugyanúgy működik, mint a Zoom, de olyan biztonsággal, amelyet elvárhatunk a Rosenthal védjegyek társkereső, aki a szolgáltatás mögött áll.

alternatíva meet

Mi a Skype Meet Now? Skype Meet Now, pontosan ugyanazt csinálja, amit a Zoom kínál nekünk, de ettől eltérően a felhasználó biztonsága és magánszférája több mint védett, mivel a veterán videohívás mögött az óriás Micrososft áll. A csoportos videohíváshoz való hozzáféréshez csak telepítenünk kell az alkalmazást számítógépeken nem szükségesés kattintson a linkre.

alternatíva meet

A Zoom-tól eltérően, amely arra kényszerít bennünket, hogy regisztráljon a szolgáltatásra, amikor telepítjük az alkalmazást az eszközünkre, hogy használjuk a Meet Now alkalmazást, nincs szükség Skype-fiók megnyitására Bár a Windows ben használt fiók tökéletesen jó nekünkmivel vendég módban használhatjuk az alkalmazást. Amikor rákattintunk egy linkre, hogy csatlakozzunk egy beszélgetéshez, a rendszer megkéri, hogy lépjünk be a nevünk, hogy az megjelenjen a képünk mellett, egyetlen főzés osztály heidelberg alternatíva meet az emberek a nevünkön szólíthassanak.

alternatíva meet

Csak a gazdagépnek kell használnia, mivel a többi felhasználónak csak a linkre kell kattintania a hozzáféréshez.

A követendő lépések hozz létre videohívást a Skype Meet Now használatával: Megnyitjuk az alkalmazást, Microsoft-fiókkal jelentkezünk be tökéletesen érvényes az, amelyet a Windows 1.

Hirdetés Alaposan feltört az elmúlt időszakban a Zoom, ami nem is csoda, a koronavírus miatt az otthoni irodákban végzett távmunka és a távtanulás során sokan választották ezt az appot.

Ezután megnyomjuk az alkalmazás jobb felső gombját, amelyet egy kis ceruza képvisel. Ezután megnyomjuk találkozás. Amikor megjelenik a használni kívánt kamera képe elöl vagy hátul, ha okostelefon vagy asztalkattintson a Meghívó megosztása, és elküldjük a linket mindazoknak, akik részt vesznek a videohívásban.

alternatíva meet

A linket kapó személyeknek csak akkor kell korábban telepíteniük az alkalmazást, ha okostelefonról vagy táblagépről van szó. A linkre kattintva megnyílik a Skype, és megkérdezi tőlünk, hogy szeretnénk-e használni az alkalmazás vendégeként.

Best IKEA Alternative: Meet the Felix Sofa from Greycork

Számítógépről Ha számítógépet használunk, alternatíva meet folyamat még könnyebb, mivel csak a Skype webes találkozók létrehozásához, ezen a linken keresztülés ezáltal hozza létre a tárgyaló linkjét, amelyet meg kell osztanunk mindazokkal, akik hozzáférni akarnak vagy szeretnének, nem szükséges letölteni az elérhető alkalmazást, sem a Windows rendszert. Ahhoz, hogy böngészőnket Skype-on keresztül videokonferenciákra használhassuk, ennek Chrome-nak kell lennie, Microsoft él o bármely más Chromium-alapú böngésző Bátor, Opera, Vivaldi….

A Videohívás elérésének követelményei a Meet Now használatával Okostelefonról vagy táblagépről Ahhoz, hogy ezt az új hívásszolgáltatást igénybe vehessük, igen, vagy igen, szükséges telepítette a Skype alkalmazást az alternatíva meet, nincs szükségünk az alkalmazáshoz a regisztrációhoz vagy a fiókunkkal való bejelentkezéshez, ha van Microsoft-fiókunk outlook, hotmail, msn

Az 5 legjobb Microsoft Teams alternatíva a virtuális csapattalálkozókhoz A Microsoft Teams kiváló eszköz a videokonferenciákhoz és a csapat együttműködéséhez, de más lehetséges freemium alkalmazásokat is figyelembe kell venni. A csapatok nem kínálnak ingyenes hozzáférést a létfontosságú videokonferencia-funkciókhoz, például ütemezéshez, rögzítéshez vagy telefonos csatlakozáshoz. Ezenkívül Ön vagy ügyfele a megfelelőség vagy költségkorlátozások miatt előnyben részesítheti a Google felhőeszközeit az Office előfizetésekkel szemben.