Letilthatja az Amazon keresési integrációt

Ubuntu tudni, Alapvető információk

Tartalom

  Minimális Ubuntu Ahol a minimális telepítés nem tartalmaz e-maileket, grafikus képeket vagy irodai kliens csomagokat, csak a hagyományos felhasználói programokat és a rendelkezésre álló Firefoxot tartalmazza.

  ubuntu tudni

  A rendszerről Az Ubuntu Az Ubuntu előző verziójában a Canonical srácai úgy döntöttek, hogy alapértelmezettként a Wayland szervert állítják be, ami sok kritikába és kompatibilitási ubuntu tudni került számukra a különféle programok miatt. En új kiadásukban ismét döntöttek és visszatértek, hogy az Xorg szervert vegyék főnek a rendszer számára.

  ubuntu tudni

  És az az igazság, hogy nagyon jó volt, nem azért, hogy lebecsülje Waylandet, a grafikus szerver jó, de még mindig sok minden hiányzik belőle, hogy túl igényes piacon használható legyen. Továbbá, folytatjuk a Gnome asztali környezettel, mivel az előző verzióból úgy döntöttek, hogy felhagynak a Unity projekttel és a Gnome újraindítását választják.

  Ebben a verzióban a Végül döntés született az adatgyűjtési funkció beépítéséről, ez a statisztikák előállítása ubuntu tudni, és a Canonical srácai hatékonyabban tudják feltérképezni a rendszer felhasználói preferenciáit, ez a funkció engedélyt kér tőled, hogy beléphet-e a funkcióba vagy sem.

  Az eszköz gyártója Országod A telepítés befejezéséhez szükséges idő Akár az automatikus bejelentkezést, akár harmadik féltől származó kodekek telepítését, a frissítések letöltését választja a telepítés során Lemezkiosztás Az Ubuntu Ubuntu tudni szolgáltatás nyomon fogja követni az alkalmazások és csomagok népszerűségét Hibabejelentések Az így összegyűjtött adatok eredménye elemzés céljából a nyilvánosság számára elérhető lesz.

  ubuntu tudni

  Mentesítés Az Ubuntu tudni A hiba bejelentéséhez kattintson a gombra itt.