Hírlevél feliratkozás

Tudom hamarosan

Tartalom

  társkereső delmenhorst

  Több mint 50 féle rákot ismer fel elég jó eredménnyel úgy, hogy nem kell hozzá más, mint egy vérvétel. Egy háromezer fős mintán vizsgálták a hatékonyságát.

  megtanulni újra flört

  A rákos betegek esetében 51,5 százalékban kimutatta a betegséget és mindössze az esetek 0,5 százalékában tévedett. Különösen hatékony volt azokban az esetekben, amikor olyan rákot kellett kimutatnia, amelyre nem létezik szűrővizsgálat.

  ismerkedés a harz

  Így a nyelőcső, a máj, vagy a hasnyálmirigy tumorját 65,6 százalékos eredményességgel mutatta ki. Magasabb eredményt 55,1 százalék produkált a limfóma és a myeloma kimutatásakor is.

  futam társkereső

  A tumor korai felfedezése akkor, amikor még nagyobb esély van a sikeres gyógyításra, ez az egyik legnagyobb esélyünk, hogy csökkentsük a rákos megbetegedések okozta szenvedést - mondta Eric Klein, a teszt eredményeiről szóló kutatás egyik szerzője.

  Ősztől még jobban megismerhetik tudom hamarosan hatákonyságát a kutatók, a brit egészségügyben ugyanis ezer embert vonnak be, akiken elvégzik a tesztet. A tanulmány szerzői szerint az már így is készen áll arra, hogy a szűrővizsgálatok tudom hamarosan legyen.

  dél- koreaiak tudják

  A borítókép illusztráció.