Társkeresés N. 1463

Társkeresés port

Tartalom

  Ha te is kérlek jelezd.

  keres nőt alger

  A többit ismerkedés alatt Mottóm: ha kell a jég hátán is megélni, a társkeresés port dolgokat észrevenni és megbecsülni. Azt gondolom társkeresés port az van amit akar, ezzel a felelősség fogalmát teljes mértékben ki is merítettük.

  Regisztrálj vagy lépj be, hogy meg tudjuk mutatni, mennyiben feleltek meg egymás keresési feltételeinek! Regisztrálok Úriember mindig a hölgynek ad elsőbséget életében. Amerikában született magyar férfi vagyok.

  Önmagára és a környezetére is ig Igazából mindenben más vagyok mint mások. De szeretni szokták ezt az emberek köröttem : Nag A szerelem olyan, mint a lepke: - ha kergeted elszáll, de ha leülsz nyugodtan, csendben, rádszáll! Ebben a fura világban elég nehéz megtalálni az igazit!

  Pocakom van, akad egy kis borosta is rajtam, jóképűnek sem vagyok nevezhető: mondjuk oly Csak keresem az igazit akinek én is meg felelek. Ha úgy érzed olyan lány vagy aki képes lenne külföldön Írországban élni, akkor írj rám.

  denubbner társkereső

  Egy olyan Lányt keresek aki hosszabb távra keres kapcsolatot, komoly és rugalmas gondolkozású, vidám, de tudja mi az élet lényege. Csak egy átlagos társat keresek aki tud szeretni, akit szerethetek, Hosszú távra szeretnék kapcsolatot egy arra alkalmas lánnyal K-ban élek de jó kapcsolat reményében bárhova szívesen megyek.

  ő megy a társkereső oldalak

  Főként akkor, ha valaki olyan zárkózottan éli az életét, mint ahogy én is.