Koronavírus: Sikerrel teszteltek egy új gyógyszert Izraelben

Társkereső zsidó, Karantén-randi — új csoport hozhatja a társkereső oldalak reneszánszát

társkereső zsidó

Shalom: társkereső zsidó társkereső applikáció készült zsidóknak Közzétéve: Fejlesztő csapatukban nincsenek zsidók. Mégis, a legfrissebb, zsidók számára készített társkereső alkalmazás az ő társkereső zsidó munkáját dicséri.

A Shalom nevet viselő applikáció a ben megalkotott Dil Mil weboldal mintájára működik. Sikerességét jól mutatja, hogy már 5 párt hoztak össze és átlagosan naponta egy házaspár nekik köszönhetően mondja ki a — remélhetőleg — boldogító igent.

Mindkét közösség tagjai összetartóak és tehetségesek, továbbá mind a képzettségük, mind az anyagi helyzetük az amerikai átlag fölé helyezi őket. Ezért véltük úgy, hogy ami jól működik a dél-ázsiai embereknél, az a zsidók esetén is bizonyosan beválik majd.

A JDate megoldja a zsidóság fennmaradását

Az új terméket úgy pozícionálták, hogy stílusában az inkább könnyed kalandok létrejöttét elősegítő Tinder és a házasságorientált Match.

Kísérleti verzióját 15 felhasználó töltötte le.

társkereső zsidó

Fontos volt az is, hogy a termék korszerű és felhasználóbarát legyen a fiatal generáció számára is, akik éppen a párválasztással vannak elfoglalva. A Shalom applikációt a fejlett technológia és a felhasznált adatmennyiség nagysága különbözteti meg az olyan neves versenytársaktól, mint a Társkereső zsidó, JSwipe vagy SawYouAtSinai.

társkereső zsidó

A hagyományos társkereső szolgáltatások általában lakóhely, testmagasság, életkor és ezekhez hasonló kategóriák szerint szűrik a találatokat, így a felkínált partnerjelöltek jelentős része nem igazán felel meg az elvárásoknak. A Shalom ezzel szemben olyan algoritmust használ, mely a felhasználó adatait és viselkedését figyeli és így képes a kereső igényeihez jobban illő társat ajánlani.

Azon dolgozunk, hogy az algoritmus olyan embereket hozzon össze, akiknek esélye van arra, hogy végül össze is házasodjanak.

társkereső zsidó

Az applikáció nem csak a közölt adatokat veszi figyelembe, hanem felhasználja a közösségi médiában található információkat és figyeli a felhasználók viselkedését is, például, hogy miként kommunikálnak társkereső zsidó többi felhasználóval.

A végeredmény egy olyan adathalmaz, amely pontosan megmutatja az illető valódi személyiségét.

társkereső zsidó

Az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy a társkeresők integrálják free website farmer találkozó a más közösségi médiában, például a LinkedInen, vagy az Instagramon fenntartott profiljaikat, így részletesebb képet mutathatnak magukról.

Az applikáció letölthető mind az Android, mind az IOS rendszerű okostelefonokra és használható a Facebookon keresztül is, ahol egy robot által feltett kérdésekre kell válaszolni.

társkereső zsidó