Társkereső twitteren, Index - Tech-Tudomány - A Tinder közbeszól, ha zaklatást észlel

Tartalom

  társkereső twitteren

  A zaklatás elleni küzdelem jegyében elolvassa a felületen írott privát üzeneteket a Tinder társkereső alkalmazás. Az Instagram és a Twitter már használ hasonló rendszereket a sértő kommentek és tweetek felismerésére.

  társkereső twitteren

  Májusban a Twitter társkereső twitteren mondta, elkezdi megkérni az embereket, hogy posztolás előtt vizsgálják felül a tweetjeiket, ha azok káros vagy sértő kifejezést tartalmaznak. Tinderen kapják, Facebookon osztják tovább Közismert, hogy mennyire mérgező lehet a közösségi média, de ez még mind semmi ahhoz képest, ami a társkereső alkalmazásokon folyik.

  Ezt onnan is lehet tudni, társkereső twitteren Facebookon és Twitteren osztják meg sokan azokat a zaklató és szexuálisan egyértelmű üzeneteket, amelyeket idegenektől kaptak a Tinderen.

  társkereső twitteren

  A Tinder kísérlete bebizonyította, azáltal, hogy az embereket megkérik, álljanak meg, és gondolkodjanak, 10 százalékkal csökkentette az ilyenfajta üzenetek számát. Ez elsőre talán nem hangzik rosszul, másrészről viszont azt jelenti, hogy 90 százalék még mindig átcsúszott a hálón.

  • Он был очень бледен.
  • Online társkeresés - Tedd és ne tedd
  • Что-то в этом абсурдном имени.
  • Index - Tech-Tudomány - A Tinder közbeszól, ha zaklatást észlel
  • Index - Mindeközben - Letiltották egy társkeresőről, mert lekövérezett egy nőt

  Van még hova fejlődni tehát a zaklatás elleni védelem terén Borítókép: Képünk illusztráció! Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál. Indamedia Csoport.

  társkereső twitteren