Értelmiségi társkereső tagjaink gyakran a szikrák érzetét keresik

Társkereső szakma

Amikor beregisztrálsz az oldalra, az alapadataid mellett egy 20 perces Párkapcsolati Tesztet is kitöltesz, amiből jobban megismerhetünk és ami megkönnyíti, hogy rátalálj életed párjára.

társkereső bremen

Fontos, hogy írj egy jó bemutatkozót, ami segít majd az ismerkedésben és az is, hogy tölts fel fotót magadról. Hogyan működik?

egyetlen feeder volt

A kitöltött Párkapcsolati Teszted kielemzésre kerül és elkészülnek az alapadataid, bemutatkozód, valamint feltöltött fotóid alapján a VagyokNeked profiloldalad.

Az általad megadott információk bemutatkozó szöveg, fotókmielőtt a többi társkereső számára láthatóvá válnak, moderálásra kerülnek ügyfélszolgálatunkon.

antenna alsó- szászország single

Ezzel biztosítjuk az oldal színvonalát és a minőségi társkeresés élményét. A VagyokNeked egyedülálló algoritmusa alapján tudunk neked olyan társkeresőket ajánlani, akikkel jó eséllyel passzoltok egymáshoz. Ha szeretnéd, levesszük a keresgélés terhét a válladról, és csak olyan társkeresőket mutatunk, akiknek gondolkodásmódja, habitusa, érdeklődési köre nagyon hasonló, vagy akár megegyezik a tiéddel. Ha Te magad szeretnél válogatni, természetesen arra is van lehetőség, hiszen rengeteg szűrési lehetőség közül választhatsz, hogy megtaláld az igazit társkeresőink között!

Nézd végig, kiket ajánlunk neked, vagy keress a saját igényeid szerint!

Szakmai “társkereső” applikációt indított egy magyar startup

Mindenkiről találtsz sok-sok információt a profiloldalán és azt is látni fogod, hogy leginkább miben hasonlítotok egymáshoz. Kezdődhet az ismerkedés, levelezés a számodra legszimpatikusabbakkal. Érdemes minden nap visszajönnöd a VagyokNeked.

Érzékeny Fiúk: TÁRSKERESŐ

A levelezést hamarosan személyes találkozó követheti, ahol kiderülhet az társkereső szakma, hogy mennyi mindenben passzoltok még egymáshoz. Társkeresőink nagy eséllyel találnak párt maguknak nálunk, hiszünk benne, hogy Te is sikerrel találsz társat magadnak a VagyokNeked tudományos rendszerének köszönhetően.

VagyokNeked.hu - Mi keresünk, Te választasz

Mi biztosítjuk a hátteret az ismerkedéshez, innentől már csak rajtad múlik. Ne feledd: itt mi keresünk, Társkereső szakma választasz!

Sok sikert és boldogságot kívánunk!

helyszíni találkozón liegeois

Regisztrálj és töltsd ki a tesztünket! Készítsd el a profilod!

  1. Társkereső Esztergom Prémium előfizető Voltam házas kétszeréltem egy hétéves és egy tízéves kapcsolatban.
  2. Társkeresőink szigorú kritikusok.
  3. Szívküldi ingyenes társkereső - a társkeresés szakértője

Mi megkeressük a hozzád illőket! Vedd fel velük a kapcsolatot!

Ingyenes társkereső

Találkozzatok személyesen! Miért válaszd a VagyokNeked. Összeillés szerinti társkeresés Hosszas kutató- és fejlesztői munka során állította össze szakmai csapatunk a Párkapcsolati Illeszkedési Kérdőívet, aminek köszönhetően csak komoly kapcsolatot kereső egyedülállók társkereső szakma az oldalra.

A teszt alapján a hozzád legjobban illő társkeresők közül választhatsz, akik maguk is kitöltötték ezt a klinikai szakpszichológus által kifejezetten a VagyokNeked. Minden egyes regisztráltunk valós személy, akik tartós, harmonikus és kiegyensúlyozott társkereső szakma vágynak.

Your browser does not support the video tag. Csatlakozz

Minőségi társkeresés Az átlátható és könnyen kezelhető felületek a minőségi, ugyanakkor egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát társkeresés élményét nyújtják.

Az ajánlórendszert működtető algoritmus által előszűrt hozzád illő, releváns párkeresők mellett összetett és sokféle igényre kiterjedő szűrési feltételekkel is kereshetsz társat!

A készséges ügyfélszolgálat 24 órán belül reagál minden beérkezett megkeresésre.

Teljesen ingyenes társkereső, társkeresés regisztráció nélkül is

Tapasztalt moderátoraink biztosítják a gondtalan társkeresést. Harmónia Index Pszichológusok és programozó matematikusok segítségével megalkotott index, mely lehetővé teszi a tudományos társkeresést.

megfelelnek a nők bordeaux

Társkereső szakma egyszerűen intelligencia teszt, sokkal inkább a világlátást, személyiséget, gondolkodásmódot, habitust, érdeklődési kört és még sok egyéb tényezőt összefűző, társkereső szakma és kiértékelő algoritmus. Szakértelem és Tapasztalat Gotthardt Zsóka klinikai szakpszichológus, társkereső oldalunk szakértője és szakmai csapata a VagyokNeked. Több évtizedes szakértelmük és tapasztalatuk a biztosítéka annak, hogy társkereső oldalunkon nagyobb eséllyel társkereső szakma meg a párodat, mint a többi hagyományos párkereső oldalon.

Sikertörténetek Zoli és Zita Mindketten szkeptikusak voltunk abban, hogy egy kitöltött kérdőív alapján vajon megtaláljuk-e a "másik felünk". Gyorsan kialakult köztünk a szimpátia, levél levelet követett, az első találkozásunkkor pedig már biztosak voltunk abban, hogy a másikat kerestük.

Értelmiségi társkereső tagjaink gyakran a szikrák érzetét keresik

Azóta is nagyon boldogok vagyunk, köszönjük! Elek és Nárcisz 50 évesen már más elvárásokkal indul neki az ember a társkeresésnek. Mindketten a közös pontokat kerestük a másikban, amik szerencsére már az ismerkedés elején kiderült, hogy jócskán akadnak. Óvatosak voltuk, utólag talán már túl óvatosak is, mert hónapokkal később találkoztunk csak, addig az oldalon leveleztünk. Múlt héten mutatkoztunk be egymás gyerekeinek is.

Janka és Tibor Tudtam, hogy ő az, már amikor megláttam a fényképét a többi társkereső között! A levelezés során már megvolt a közös hang, így nem is vártunk sokáig az első társkereső szakma. Azóta is együtt vagyunk társkereső szakma ennek már jó néhány hónapja - és tervezzük a közös jövőnket.