Berzsenyi strand

Központi strandunk a Gyermekbarát Élményfürdő tőszomszédságában, “kapujában” található. Balatonszemes egyetlen kijelölt fürdőhelye, így nyitvatartási idővel rendelkezik. Ezen idő alatt biztosított a vízimentő illetve a elsősegély nyújtó hely. A strandon az aktívan pihenni vágyók találhatnak: kosárlabda palánkot, strandröplabda pályát, strandfoci pályát, tollaslabda hálót, ping-pong asztalokat. A gyermekek önfeledten játszhatnak az EU szabvány játszótéren, vagy a homokozóban. Aki kedveli a sakk asztali formáját, itt játszhat óriás sakkal, az óriás sakktáblán. Lehetőség nyílik továbbá vízibicikli kölcsönzésre, trambulin használatra, légvár kipróbálásra.

Aki napközben megéhezne illetve megszomjazna, az választhat éttermi szolgáltatás illetve 3-féle büfé szolgáltatás közül. Hétvégenként vattacukor is kapható. Hétvégenként különféle rendezvényekkel is várjuk az érdeklődőket! Gyermekprogramok, koncertek. Aktuális program plakátokon illetve honlapunkon időben megtekinthetők.

A strand nyitva tartása : 10.00 – 18.00

Bármilyen kérdés, kérés, panasz esetén hívható telefonszám: 06-30-475-9712 vagy fordulhatnak bizalommal az élményfürdő pénztárosához.

Élményfürdő

A Balatonszemesi Élményfürdő a település legfrekventáltabb, legkedveltebb strandján a Berzsenyi úti szabad strandon található, de attól elkülönítve. Gyermekbarát élményfürdőnk, melegített vízzel, különleges szórakozási lehetőségekkel, uszoda fürdőmesteri felügyelettel várja a kikapcsolódni vágyókat. A gyermekmedencéknél szintén biztosítunk fürdőmesteri felügyeletet.

Nyitva tartás: naponta 9.30 – 19 óráig.

Elérhetőségeink:

Pénztár: 06-84/360-210 (csak szezonban)

Menedzser asszisztens: +36-30-475-9712;

E-mail: email hidden; JavaScript is required

Határ úti strand

A Határ utcai strand, településünk legnyugatibb pontján fekszik. Parti zöldterülete miatt igen kedvelt a családosok körében is. Homokozó, mászóka, öltöző fülke várja a pihenni vágyókat.

Vasvári strand

A volt “Őszödi” strandunk, mára Vasvári, a Vasvári Pál utcában található. Közvetlen szomszédságában a Kormányüdülő található. Az ide látogatók itt is vízilépcsőkön közelíthetik meg a Balatont. Büfé szolgáltatás.

Kabin bérlési lehetőség. Egyeztetni a Kft. központi irodájában, vagy a 06-30-475-9712 számon lehetséges.

Hullám utcai strand

A Hullám úti strandunk a Vadvirág kemping és a Tetves patak közötti területen helyezkedik el, csendes barátságos környezetben. A strand területén található köz WC, gyermekek részére EU komfort játszótér. Kicsit nagyobbaknak és sport szeretőknek kosárlabda palánk, lábfoci pálya, vízi kosár vehető igénybe.

Vigadó strand

A volt “Csemege” üdülő mögött található strandunk az Ady Endre utcáról közelíthető meg. A pihenni vágyókat közel 600 m partszakasz várja, vízi lépcső lejárókkal. A sportolni vágyókat 2 strandröplabda pálya várja, illetve egy füves focipálya.

Ezen a strandon is található több étkezési lehetőség, illetve vízibicikli kölcsönzési lehetőség is.

Gyorsüzenet

Írj nekünk levelet, és rövidesen válaszolunk!

Másik kódot kérek! captcha txt

Írja be, hogy mit keres!