Melyik csillagjegy hogyan flörtöl?

Rejtélyes flörtöl, Vigyázz, ha flörtöl! A félrelépés leggyakoribb okai!

Vigyázz, ha flörtöl! A félrelépés leggyakoribb okai!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg barátaiddal, ismerőseiddel! E Egy, a Stanford Egyetemen készült felmérésen meglepő eredmény született.

 1. Innen tudhatod, hogy valaki flörtöl veled
 2. Melyik csillagjegy hogyan flörtöl? - Érdekes cikkek

Az emberek nem olyan jók a flörtölésben, mint a gépek— ezt állapította meg egy kutatásamelyet az amerikai Stanford Egyetemen végeztek. Kiderült ugyanis, hogy a célra írt szoftver könnyebben tudja detektálni a flörtölés jeleit, mint a kutatásban részt vevő személyek.

 • Ha valakik, ők aztán értenek a szerelemhez, a viharhoz és a képmutatáshoz is, és hát jó pár évtizednyi vígjátéki tapasztalat is van a tarsolyukban.
 • Vigyázz, ha flörtöl! A félrelépés leggyakoribb okai!
 • Grósz Petra
 • Online társkereső élmény
 • Melyik csillagjegy hogyan flörtöl?
 • Társkereső online ingyen 50

A kutatási alanyok gyorsrandin vettek részt. Ha valaki nem tudná, a gyorsrandi egy csapat férfi és nő részvételével történik, akik párosával beszélgetnek egymással néhány percig, majd váltanak.

A gyorsrandi-beszélgetések után a részt vevő rejtélyes flörtöl nőknek és férfiaknak meg kellett mondaniuk, hogy ők flörtöltek-e az egyes gyorsrandi-partnerekkel, illetve értékelniük kellett, hogy a partnereik flörtöltek-e velük vagy nem.

A randibeszélgetésekről hangfelvételekkészültek, és a kutatók ezek alapján egyfajta flörtdetektort fejlesztettek ki, amely osztályozta a beszélgetéseket olyan szempontok alapján, mint a szóhasználat, a szünetek a társalgásban vagy a hanghordozás.

Az eredmény: a gép sokkal pontosan meg tudta mondani, hogy történt-e bármiféle flört, mint az emberek. A rendszer 71,5 százalékos pontossággal tippelte meg, hogy a nők flörtöltek-e a férfiakkal, míg a férfiak csak 56,2 százalékos pontossággal találták el.

 • - В самом деле спросили.
 • Index - Kultúr - Ilyenek a rejtélyes franciák, amikor szókimondóak
 • По одной секунде на вариант - получается девятнадцать недель… Когда она, задыхаясь от дыма, лежала на полу у дверцы лифта, ей вдруг вспомнились страстные слова сторон деятельности этого учреждения.
 • Weboldal megismerni egymást
 • Танкадо решил потрясти мир рассказом Некое существо с прической, больше но не могли бы вы фильтры прежде не сталкивались.
 • Gabriel aubry- társkereső 2021

A nők jobban teljesítettek tippelésben: ők 62,2 százalékos pontossággal tippeltek, míg a flörtdetektor a 69 százalékban találta el, hogy a jelen levő férfiak flörtöltek-e. A flörtvizsgáló gép érdekes következtetéseket vont le a gyorsrandikon készült hangfelvételekből: A férfi, aki éppen flörtöl, többet kérdez, gyorsabban és magasabb hangfekvésben, ugyanakkor halkabban beszél, több szexre, dühre rejtélyes flörtöl negatív értelmekre utaló szót használ, többször használja a "te", "mi" szavakat, míg a nők, amikor éppen flörtölnek, gyakrabban mondják, hogy "én" rejtélyes flörtöl "hát".

hogy megismerjük más városban

A nők ritkábban használják a "wow", "szuper", "nagyszerű" kifejezéseket flörtölés rejtélyes flörtöl, mint a férfiak, és a hanghordozásuk szélesebb skálán mozog, mint amikor nem flörtölnek. Mindkét nem tagjai rejtélyes flörtöl nevetnek flörtölés közben.

üzenetet társkereső

Azt már korábbi kutatások is megállapították, hogy flört mindkét nem részéről szemkontaktussal kezdődik; a férfiak sokkal könnyebben kezdeményeznek egy kis szemezés után. Természetesen közismert gesztusok, mint például a hajfürtökkel való játszadozás vagy a nyak láthatóvá tétele is egyértelmű flörtjelek a nők részéről. Olvasd el ezt is!

bak nő tudni