Kameraeffektekkel, virtuális valósággal és randival támad a Facebook | szemesinfo.hu

Platformok ismerkedés

legjobb helyen maghreb találkozó

Képeink az F8-ról - fotó: Lévai Richárd 1. Társkeresés a Facebookon Talán a legmeglepőbb újdonsága a Facebooknak a beépített randifunkció. Platformok ismerkedés évek óta tervezik, de most jutottak el oda, hogy hamarosan mindenki, aki ismerkedni szeretne, megteheti platformok ismerkedés a Facebookon is.

Kameraeffektekkel, virtuális valósággal és randival támad a Facebook

Persze mindezt a személyes adatok teljes védelme mellett. Aki szeretne ismerkedni, készít egy új profilt magának, amit platformok ismerkedés azok látnak, akik szintén szeretnének ismerkedni. A rendszer a Facebook adatait használja, de független felületeken jelenik meg. Saját üzenőfelülete van, ami nincs kapcsolatba se a Facebookkal, se a Messengerrel.

szövegében bemutatás társkereső

A közösségi hálózat célja, hogy segítsen a legfontosabb kapcsolat megtalálásában, nem pedig az, hogy egyéjszakás kalandok kereséséhez nyújtson egy felületet. Vagyis nem a Tinder közvetlen konkurensének szánják, de nyilván a legismertebb randi appon túl, sok más társkereső weboldalnak és szolgáltatásnak lesz ezentúl nehezebb dolga.

Mától elérhető Magyarországon is a Facebook Társkereső

Kameraeffektek mindenhol Tavaly jelentette be a Facebook azt a platformját, aminek a segítségével egyedi, háromdimenziós elemeket lehetett hozzáadni a Facebook kamerával készített képekhez és videókhoz. Nyuszifülektől dinoszauruszig sok minden áll már a rendelkezésünkre, és egyre több minden, ugyanis a Facebook után megkapja ezt a lehetőséget a Messenger és az Instagram is.

Bár csak játékról van szó, de tulajdonképpen a kiterjesztett valóság legegyszerűbb használatára van lehetőség, ami szórakoztató élményt nyújt a felhasználóknak a cégeknek pedig új üzleti és marketing lehetőségeket.

Virtuális valóság mindenkinek Sokan nem értették, miért vette meg a Facebook az Oculust, a virtuálisvalóság eszközöket készítő startupot.

ülés nő riga

A válaszra gyakorlatilag mostanáig kellett várni: a Facebook ma tette elérhetővé mindenkinek az új eszközét az Oculus Gót, ami egy olyan virtuálisvalóság-eszköz, amihez nem kell már se telefon, se számítógép.

Ráadásul az ára sem megrázó, ugyanis dollárért meg lehet venni a kisebbik verziót, de a több memóriával ellátott modell sem kiemelkedően platformok ismerkedés.

Mint fizetett keresési társkereső más facebookos technológiát, ezt is úgy harangozták be, hogy az a feladata, hogy közelebb hozza egymáshoz az embereket — talán nem meglepő módon, itt érezhető ez leginkább, hiszen öröm tudni világ másik végén található emberekkel tudunk közvetlen kapcsolatba kerülni: közösen nézhetünk tévét, koncertet, focimeccset, vagy játszhatunk például Monopolyt.

egyetlen kör soest

Mindezt a Facebook pontosabban az Oculus nyújtotta virtuális terekben, ahova természetesen a Facebook másik szolgáltatásai is be tudnak kapcsolódni. Nagy meglepetés nem volt Ezek azok, amik a legnagyobb figyelmet kapták, de persze a két órás eladás során minden fontos felületet érintettek az Instagramtól a Whatsappon át a Messengerig.

Online társkeresés a karantén magányából

Ugyanakkor a nagy meglepetések elmaradtak, valószínűleg az adatvédelem körüli kérdések visszafogottabbá tették a céget. A Facebook irányvonalai azonban egyre erősebben látszanak: a Facebook, az Instagram, a Messenger és a Whatsapp egyre több olyan szolgáltatást nyújt, amik kényelmesebbé és szórakoztatóbbé tehetik a mindennapjainkat.

  1. Társkereső fényképes
  2. Olcsó b2 menyasszonyok
  3. Az online társkeresés amúgy is növekvő népszerűségének kimondottan jót tett a mindenkit sújtó koronavírus járvány.
  4. Flört a táncparketten, kattintás a telefonon — avagy ismerkedés régen és most írta: Téklesz Rita
  5. Bevált ismerkedés céljából használt platformok?

Ráadásul az elmúlt hónapok adatvédelmi botrányainak köszönhetően a felhasználók egyre nagyobb biztonságban érezhetik magukat. Ugyanakkor a cég figyelme egyre jobban a kiterjesztett valóság és a virtuális valóság felé fordul. Az alap szolgáltatások is egyre több 3D-s virtuális elemet kapnak, az Oculus eszközeinek bevezetésével pedig egy most felépülő iparágban szerezhet vezetőszerepet a legnagyobb közösségi platformokat birtokló cég.

találkozó lányok montreal

Lévai Richárd az online marketinggel foglalkozó RG Stúdió marketingvezetője. A vendégszerzők külsős szakértők, nem a Forbes szerkesztőségének tagjai, véleményük platformok ismerkedés feltétlen tükrözi a Forbesét. Ezt olvastad már?