Kéri a szíriai nő,

Partnervermittlung finja, Magyar Nyelvőr 5. Kötet () | PDF

Tartalom

  Romantikus átverések Az USA Nagykövetsége Magyarországon Kéri a szíriai nő, Kovács Ferenc Aszad a voksok 95,1 százalékát szerezte meg, a részvételi arány 78,6 százalékos volt partnervermittlung finja közölte Hamúd Szabbag parlamenti elnök damaszkuszi sajtóértekezletén.

  Hozzátette, hogy külföldön élő szíriaiak is szavaztak.

  partnervermittlung finja

  A választást csalásnak minősítette mind a szíriai ellenzék, mind több külföldi ország : az Egyesült Államok, Nagy-Britannia, Franciaország, Németország, Olaszország, Törökország és az Európai Unió is. A választást szerdán Szírián belül csak a kormányerők ellenőrizte területeken tartották meg.

  A polgárháború tíz évvel ezelőtti kirobbanása óta az arab országban ez volt a második elnökválasztás, amelyet az ellenzék és a szíriai kurdok is elutasítottak.

  partnervermittlung finja

  Aszad családja és a kormányon lévő Baasz párt öt évtizede irányítja Szíriát, ahol ben polgárháború tört ki. A konfliktusba — amely egybehangzó források szerint több mint ezer halálos áldozattal járt — terrorszervezetek és külföldi hatalmak is beavatkoztak, de az Oroszország és Irán által támogatott Aszad-kormány mostanra az ország nagy része felett visszaszerezte az irányítást.

  partnervermittlung finja