Kapcsolódó kategóriák

Nők ülések

Facebook Twitter Szeptember én tartotta első ülését a Magyar Olimpiai Bizottság es időszakra megalakult Nők a Sportban Bizottsága, amelynek egyik fő tevékenységi köre a nők szerepvállalásának támogatása és segítése a sportszakmán belül.

nő találkozó otthon társkereső nők telefon

Manapság egyre több szó esik a genderequality-ről, mely a Nemzetközi Olimpiai Bizottság egyik stratégiai pontja, nemcsak a mindekori játékokon résztvevő nemek arányának kiegyensúlyozottságának tekintetében, hanem a sportvezetésben feladatot vállaló nők szempontjából is.

Kulcsár Krisztián a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke is egyik fő feladatának tarja a nők nagyobb szerepvállalásának segítését, ezért az elnökség részéről ő az összekötő a grémium felé.

egyedül élő nő társat keres svájc társkereső

Kulcsár Krisztián köszöntőjében elmondta, hogy nők ülések helyzet nem rózsás, hiszen az elnökségben is csak egy nő van, a korábbi kézilabdázó Pálinger Nők ülések személyében, és a MOB-tagok között sem jobb az arány. Ezen szeretne a következő időszakban változtatni az elnökség, amelyhez az MOB és a NOB alapszabályainak összehangolása az egyik lépés.

Általános női ülés

Bukta Zsuzsanna, az ELTE PPK egyetemi adjunktusa ismertette az elmúlt években készített kutatás eredményeit a nők helyzetéről, melyet a hazai sportéletben vizsgáltak. Bár az aktív sportolók között az arány nem annyira rossz, annak szakmai részében már kevesebb nő vesz részt.

nő keres talk bazar ismerősének

Ez nagyjából a hazai helyzetnek is megfelel. A bizottság célja, hogy ezen javítson az előttünk álló időszakban.

barátságos lányok lányok az emberek tudják, az a része

A tagok megegyeztek abban, hogy nem csak a sportolókat kell megcélozni, hanem az őket edző szakembereket is rá kellene vezetni, ösztönözzék sportolóikat arra, hogy a civil életben is maradjanak a sportáguk közelében és segítség azt szakértelmükkel, akár trénerként, akár gazdasági vezetőként.

A munka elkezdődött.

társkereső app johannesburg deggendorf társkereső