Nők és a biztonság: egy nagyon magas létra megmászása

Női meetings, Narcotics Anonymous Hungary

Tartalom

  About our Circle Looking for members We are a group of dedicated women in Vienna, Austria, inspired by the initiatives of the international lean in circles.

  ismerkedés landau pfalz

  We organise monthly meetings, workshops, have a mentoring programme. Célunk egy olyan női szervezet létrehozása, amelynek elsődleges fe We are a group of dedicated women in Vienna, Austria, inspired by the initiatives of the international lean in circles. Célunk egy olyan női szervezet létrehozása, amelynek elsődleges feladata a női karriermenedzsment.

  amsterdam társkereső

  Munkánk a kölcsönös támogatáson alapul. Hisszük, hogy a pozitív, támogató légkörben létrejött beszélgetések mindenki számára ösztönzően hatnak, és mindenkit hozzásegíthetnek, hogy előre tudjon női meetings lelkileg, testileg és szakmailag is.

  találkozó helyén keresztrejtvények

  Munkánk során azt kívánjuk elérni, hogy az idegen nyelvi környezetben élő nők a családot és a munkavállalást ötvözve képesek legyenek lehetőségeik teljes kihasználására. Tevékenységünkkel hozzájárulunk, hogy tisztábban lássák a karrierlehetőségeiket, megismerjék más szférákban kiemelkedő eredményeket elért személyek életút történeteit, szakmai tanácsait.

  ázsiai társkereső

  Bízunk benne, hogy tagjaink az egyesületben szerzett tudásukkal, tapasztalatukkal az osztrák munkaerőpiacra kilépve magabiztos, sikeres egyének lesznek, és hosszú távon egy erős női kapcsolati hálót hoznak létre. Blog: leaninfemspace.

  munkahely társkereső

  Recommended by LeanIn.