Megtanulják megismerni

megtanulják megismerni

Gasztronómiai oktatást hoz az iskolákba, és célja az egészséges étkezési szokások népszerűsítése a gyermekek körében. Márciustól májusig országszerte mintegy 10 általános iskolás vesz részt a programban, amelynek során megtanulják megismerni megismerni az ételeket és a természetes termékeket, valamint tudatosan választani az egészségesebb étrendet.

A program égisze: "A mai egészséges gyerekek megtanulják megismerni holnap egészséges felnőttjei".

megtanulják megismerni

Cezar Munteanu séf csapatával együtt támogatni fogja a gyermekek megértéséhez igazított oktatási tevékenységeket, könnyű sportjátékokat és kóstolókat. Minden tevékenységre az iskola tornatermében kerül sor, mert - mint Cezar séf mondja - "az megtanulják megismerni táplálkozás nem elegendő, ha nem minden nap sportolunk".

megtanulják megismerni

A program magában foglalja az összes várost, amely Selgros üzleteket üzemeltet az országban, és május én, Konstancán zárul. Bukarestben Cezar séf és barátai négy iskolában lesznek: Gymnasium School Nr. Tabereitől március A program második szakaszára a résztvevő iskolák közötti verseny formájában kerül sor.

megtanulják megismerni

Minden évben egy nyertes osztályt választanak a programba beiratkozottak közül. A versenyen részt venni kívánó osztályok olyan tevékenységet szerveznek és folytatnak, amely tükrözi az egészséges életmód népszerűsítését. A felajánlott nyeremény egy ingyenes táborból áll, amelyet a nyári szünetben szerveznek.

Egy hétig a gyerekeket egy Brassó melletti panzióban szállásolják el, ahol Cezar Munteanu séfnél főznek, különféle sport- és kulináris tevékenységekben vesznek részt és szórakoznak az "Egészség a tányérról indul" csapattal.

Inside with Brett Hawke: Chris Plumb