Albertné Balogh Márta tankönyvszerző

Meet piktogram

Tartalom

  Milanovich Domi Téged is fáraszt, hogy folyton döntéseket kell hozni?

  meet piktogram ismerkedés indonézia

  Tavaly például a buddhista templomokat jelző táblákon szereplő fordított szvasztika szimbólumokat cserélték a külföldi turisták számára lényegesen egyértelműbb pagodára a térképeken, így talán kevesebben gondolják, hogy úton útfélen náci relikviák vannak Japánban. Az országban meglepően sokat foglalkoznak vele, hogy a térképeken, közösségi helyeken olyan szimbólumrendszert alkalmazzanak, amit a külföldiek is könnyen megértenek.

  Ez a reformgondolat érte el a napokban a köztéri vécéket is!

  meet piktogram oldal elvált találkozó

  Japánban ugyanis rendkívül fejlett a toalettkultúra, ezért külföldi szemmel űrtechnikának beillő vécéket használnak a legtöbb helyen. A fedél nyitását, zárását gombokkal vezérelhetjük, lehúzza magát, bidéként is funkcionál, sőt szárító is van beleépítve, és ezeket a funkciókat természetesen egy bonyolult, elsőre nehezen értelmezhető piktogramokkal ellátott vezérlőpanellel lehet irányítani.

  meet piktogram senior belgium társkereső oldalak

  Nézzünk is meg egyet működés közben! Meet piktogram a térképeken található szvasztikákhoz hasonlóan ezek a vécék is általános fejvakarásra késztetik az átlagos meet piktogram, ezért a mindig precíz japánok úgy döntöttek, egységesítik és egyszerűsítik a vécék vezérléséhez szükséges piktogramokat - írja a The Verge.

  Az új, egységesített piktogramok Sanitary Net Összesen nyolc funkcióban és piktogramban állapodott meg a Japan Sanitary Equipment Industry Association Japán Szaniterfelszerlés-ipari Szövetségami olyan ismert gyártókat tömörít egybe, mint a Panasonic vagy a Toshiba, amik szintén gyártanak szupervécéket. A funkciók részletezve! Galéria: Japán vécépiktogramok Fotó: Sanitary Net A fenti galériában megnézheti az új ikonokat, és hogy melyik pontosan milyen funkcióhoz kapcsolódik!

  meet piktogram kislemez donaueschingen

  Oszd meg másokkal is!