Main navigation

Marokkói ismerősök, 21 hozzászólás

Tartalom

  A marokkói kézművesipar világszerte ismert lámpái, a gyertyatartók, takarók, üveg, -és réz használativalamint dísztárgyak és a bazárban marokkói ismerősök milliónyi kincs inspirálóan hat mindannyiunkra, de mi szeretnénk a marokkói lakberendezési tárgyakat modern környezetbe helyezve más formában is megmutatni.

  marokkói ismerősök alkalmi társkereső teljesen ingyenes

  Tervezünk és gyártunk marokkói ihletésű dekorációkat, párnákat, egyedi festésű anyagokat, térelválasztó elemeket, beton falburkolatot melyek az európai modern lakáskultúrában is megállják helyüket.

  Kiegészítjük kínálatunkat marrakechi kézzel gyártott cipőkkel, ékszerekkel, fűszerekkel, konyhai eszközökkel - mint például a híres tagine — és nem utolsó sorban autentikus marokkói főzőtanfolyamot is indítunk, hogy minél többen megismerjék e csodálatos ország kultúráját!

  marokkói ismerősök helyi hookup társkereső oldalak

  Lakberinfo oldalról marokkói ismerősök át kell fogalmazni Marandshop facebook oldalról: Az azóta tartó munkakapcsolat és barátság mellett, annak következményeként is létrejött a Marandshop- Moroccan Home and Lifestyle vállalkozás. Olyan termékeket válogatunk Marokkóban, amelyek képviselik mindazt a hagyományt, amely a marokkói kézművességben rejlik, ludwigshafen társkereső a magyarországi otthonokban sem hat idegenként.

  marokkói ismerősök tárgyaló nő thai franciaországban

  Lakberendezési termékeink egy részét mi tervezzük és gyártatjuk Marrakechben. Kutatjuk a különlegességeket, minden általunk hozott tárgynak története van, szívvel kötődünk hozzájuk.

  Termékeinket modern enteriőrbe helyezve igyekszünk bemutatni, ezzel is közelebb hozva a helyi lakáskultúránkhoz. Webáruházunkban és budapesti üzletünkben is kaphatók a termékeink.

  Marokkói ismerősök Covid járvány időszakára vonatkozó utazási tanácsok 1 Magyarország nem javasolja az utazást Marokkóba a világjárvány miatt! Azonban a beutazás során lényeges, hogy az utazó melyik országból lép Marokkó területére, mivel a marokkói hatóságok a fertőzöttségi mutatók alapján két kategóriát hoztak létre és a belépési feltételek annak függvényében változnak, hogy melyik kategóriában van az indulási ország. Lényeges, hogy átszállás esetén a tranzitország lesz az indulási ország.