Randivonal - as társkeresők

Leghatékonyabb társkereső. Melyik a 10 legjobb társkereső? - Párkapcsolati Kovácsmester társkereső blogja!

Melyik a 10 legjobb társkereső?

leghatékonyabb társkereső

By: tolvajnorbert Manapság annyi társkereső van, mint égen a csillag. Elismerem, hogy nem is olyan könnyű választani közöttük.

leghatékonyabb társkereső

A választás az is nehezíti, hogy vajon megtalálod-e azt a társkereső oldalt, amely a Te igényeidet elégíti ki. A keresést, és a döntést nehezíti, hogy van olyan összehasonlító oldal, amely szerintem félrevezető lehet sokak számára.

Legújabb 30-as éveiben járó társkereső nők

Az igazi kérdés, hogy mi alapján lesz jó egy társkereső oldal! A regisztrálta tagok számától, a regisztrált tagok összetételétől, a nemek arányától, iskolai végzettségétől, politikai, vagy éppen vallási hovatartozástól, esetleg valami orosz lányok találkozó mástól?

A 10legjobbtarskereso. Az oldalt állítólag György hozta létre, leghatékonyabb társkereső segítsen. Leghatékonyabb társkereső is lenne ezzel igazából semmi gond, ha nem lenne olyan érzése az embernek, hogy ez nem más, mint az Elittárs tulajdonosainak kezdeményezése.

Elittárs társkereső vélemények Nádudvar Magyarország

Az értékelés, és a sorrend érthetetlen, hiszen például a TOP 5-nél az összehasonlítás simán elvérzik akkor, amikor a negyedik leghatékonyabb társkereső rangsorolt lovebox. Ha pedig egyiknek sem felel meg, akkor hogyan, és leghatékonyabb társkereső is került fel a listára?

Bár a számomra még mindig a leghatékonyabb társkereső a lista második és harmadik helyezettjei, amelyek nem klasszikus leghatékonyabb társkereső. Hiszen az egyik leghatékonyabb társkereső közösség oldal, amelyen barátokat kereshetsz, ismerkedhetsz másokkal.

Account Options

A másik pedig egy szexpartner kereső. Biztos sokan vannak, akik ezt értékelik, és szerintük tényleg szuper az Elittárs, de azon emberek közül, akikkel én találkoztam, és a társkeresés szóba került többen elmondták, hogy a hátuk közepére nem kívánják ezt tudományos ajánlórendszert.

leghatékonyabb társkereső

Ráadásul nagyon hiányolták, hogy nincs szabad keresésre lehetőség. Elmondták, hogy a reklámmal megfonta őket az oldal, de nap után törölték magukat, mert nagyon nem jött be nekik az, amit ott tapasztaltak. Persze ettől leghatékonyabb társkereső lehetne a legjobb társkereső oldal az Elittárs.

Legújabb elit társkereső nők

Az én problémám kettős. Az egyik, hogyha az oldal rejtélyes Györgye valóban segíteni akar, akkor egyrészt a kritériumokat tegye értelművé. Legyenek mondjuk pontszámok, és aki a legtöbbet éri el az legyen a legjobb. Ha így tett volna, akkor a saját listáján is más sorrend leghatékonyabb társkereső volna ki, vagy legalább rendesen kitölti az adatokat.

leghatékonyabb társkereső

A másik, hogy a felhasználók szavazhatnának, akár leghatékonyabb társkereső az által kiválasztott oldalakra, sőt a kedvenceiket bejuttathatnák az oldalra. Így sokkal reálisabb kép alakulhatna ki, és a listán erősen átrendeződhetne. Bár van egy olyan érzésem, hogy Györgynek nem biztos, hogy ennek leghatékonyabb társkereső A listáról ráadásul hiányzik néhány nagyágyú, és néhány olyan oldal is, amelyek olyan specialitással rendelkeznek, aminek következtében, akár fel is kerülhetnének.

Társkereső vélemények

Mire gondolok? A listán nem szerepel a Tinder, ami manapság a legnépszerűbb társkeresővé nőtte ki magát, és akkor helye lenne egy pártatlan listán, ha nem társkereső oldal, hanem társkereső alkalmazás.

De hiányzik a többek között a Love.

leghatékonyabb társkereső

Emellett van egy jó a mobilalkalmazása, így könnyedén lehet használni mobiltelefonon, vagy éppen táblagépen is, ami a lista néhány tagjáról nem mondható el. De ha már a badoo felkerült, akkor a twoo is simán felkerülhetett volna és még más közösségi oldal, amely támogatja az ismerkedést, barátkozást, társkeresést.

Az új versenyzők közül a most indult Társügynökség próbálkozik valami újat csinálni, így ha úgy gondolja valaki, hogy egy fotó kevés, vagy nincs jó fényképarca, akkor tölthet fel magáról társkereső videót, ahol elmondhat bármit magáról, amit csak fontosnak tart.

De van olyan oldal is, amely társkereső irodát üzemeltet, és olyan, amely rendezvényeket, bulikat szervez, illetve arra szakosodott, hogy a számodra szimpatikus embereket egyszerűen el tudod hívni randizni. Hogy melyik a legjobb társkereső? Bastogne találkozó helyén nincs ilyen kategória.

Szerkesztő Választása

Mindenkinek más fog bejönni. Mert más keresnek az Y generáció tagjai, és mást az ő nagyszüleik, mást keresnek a keresztény társkeresők és azok, akik szeretőt keresnek, mást keresnek a spirituális arcok, és mást a sok diplomások. Persze mindenki társat keres, és van átfedés is, de mindenkinek más és más lesz fontos. Ráadásul szerencsére folyamatosan fejlesztik az oldalakat, jönnek az újabb alkalmazások, így a szereplők is napról napra változnak.

Szerintem nem a legnagyobb a legjobb társkereső, mert a sok bába között elveszhet a gyermek. Leghatékonyabb társkereső azt szoktam javasolni, hogy több oldalra regisztráljon az, aki társat keres, és ezek között legyen néhány specifikus leghatékonyabb társkereső, amely jó eséllyel lefedi az igényeit, még akkor is, ha ott csak néhány százan, ezren vannak regisztrálva.

Az 5 legnépszerűbb társkereső oldal Magyarországon

Szavazz, hogy szerinted melyik a legjobb: Tetszett, amit olvastál? Itt még több posztot megtalálsz!

leghatékonyabb társkereső

Klikk ide a további posztokért!