Blog-Archiv

Kislemez oberpullendorf

Tartalom

  kislemez oberpullendorf

  Tényleg jön az újabb korlátozás Kelet-Ausztriában Az osztrák szövetségi kormány tagjai a keleti gyönyörű társkereső vezetőivel valamint egészségügyi szakértőkkel együtt éjszakába nyúlóan tárgyaltak arról, milyen intézkedéscsomaggal készüljenek a terjedő brit vírusmutáció megfékezése érdekében.

  Ez ugyanis kislemez oberpullendorf az oka, hogy bár az aktív fertőzöttek száma nem olyan robbanásszerűen nő, mint ősszel, az intenzív ápolásra szorulók száma megugrott.

  kislemez oberpullendorf

  Ez pedig főként a keleti tartományokra érvényes, Bécsre, Alsó-Ausztriára és Burgenlandra. A húsvéti időszakban csökkenteni kell a személyes találkozások számát, ennek érdekében egy rövid időre, konkrétabban nagycsütörtöktől húsvét hétfőig ismét be kell zárni a szolgáltatóknak, illetve a kereskedelemben mindennek, ami nem létfontosságú.

  kislemez oberpullendorf

  Kiterjesztik kislemez oberpullendorf FFP2 maszkok viselésének kötelezettségét minden zárt épületen belülre, azaz kislemez oberpullendorf irodákra, illetve szabadtéren is, ahol sok ember gyűlhet egyszerre össze.

  A szomszédos országokból, rizikóterületekről például munka miatt ingázóknál heti egy teszt helyett heti két tesztre lesz majd szükség, mely 72 óráig lesz érvényes. A tesztelési lehetőségeket a régióban egyébként még jobban kiépítik záros határidőn belül.

  kislemez oberpullendorf

  Ismét kijárási korlátozás lesz érvényben egész nap, a már korábban megismert kivételekkel. Rudolf Anschober egészségügyi miniszter attól tart, hogy a keleti tartományokra jellemző járványhelyzet alakulhat ki nemsokára a többi tartományban is, így a Bécsben, Alsó-Ausztriában és Burgenlandban bevezetett intézkedéscsomag egyfajta pilotprojektként is működhet.

  Az iskolákban a húsvéti szünet után még legalább egy hétig online oktatás lesz, utána a diákok és a tanárok is PCR-teszttel térhetnek vissza az iskolákba.

  kislemez oberpullendorf