Jay Lumen a legendás berlini TRESOR club sztárvendége volt!

Kislemez elsterwerda

Tartalom

  Ha valaha jártál a berlini szórakozóhelyen biztos, hogy neked is van legalább egy érdekes sztorid a hellyel kapcsolatban.

  kislemez elsterwerda christian társkereső iroda samaria

  Nagyon sok, vicces, különös, néha még bizarrnak is mondható történet kapcsolódik a legendás klubhoz, köztük jó pár olyan is, ami örökre titok marad. A Dj Mag a pult túloldaláról közelítette meg ezeket a történeteket és a klubban rendszeresen fellépő dj-ket kérdeztek a klubhoz kapcsolódó élményeikről.

  kislemez elsterwerda lány találkozik toque

  A post shared by Matt Edwards radioslaveofc on Jan 18, at pm PST Többek között Radio Slave egyik történetét is megismerhetjük, aki már 10 éve rendszeres fellépője a klubnak.

  Múlt év februárban történt, hogy egy egész éjszakás felkérésnek tett eleget a Panorama Bar-ban, ahol este kor kezdett el játszani, úgy, hogy előtte alig aludt mivel akkor ért haza Athénból. Kislemez elsterwerda 7-kor a menedzser szólt neki, hogy a másik termet bezárták és hirtelen színültig megtelt a Panorama Bar.

  Az utolsó egy órában Borissal, aki akkor végzett másik teremben back to back-be kislemez elsterwerda.

  kislemez elsterwerda társkereső hammelburg

  Menyasszonyok bulgária dél után, telt házzal ért véget a menet és mire hétfő délután 2-kor hazaért szinte eszméletlenül zuhant lakása küszöbére, ahol azonnal elaludt.

  A post shared by Ben Sims bensimsofficial on Oct 1, at am PDT Ben Sims kedvenc pillanata az volt, amikor végre játszhatott egy house-al és discoval ízesített szettet hiszen, ha évtizedekig csak techno-t játszik valaki, jó érzés kalandozni más stílusok világában is.

  kislemez elsterwerda témákat, hogy írjon a know

  Mivel a Panorama Bar-nak van egy különleges hangulata és mindenki nyitott az újra, nyugodtan játszhatott a legújabb house trackekből és a 40 éves disco slágerekből is, a közönség ugyanúgy imádta. Eleinte úgy volt kislemez elsterwerda egy másik, 4 órás szettet is Sterac név alatt is, de nem sokkal a fellépés elött kiderült, hogy ő lesz a záró fellépő. Elárulta, hogy nagyon izgult előtte, de amint tudatosult benne, hatalmas megtiszteltetésnek érezte.

  kislemez elsterwerda gerber mark 1 sorszám ismerkedés

  Ráadásul szereti a kihívásokat. Nem csak Berlinben, Miamiban is ezerrel pörög az éjszaka és a nappal is, nemrég.

  kislemez elsterwerda társkereső doku