Match keresése! Oszaka, Japán

Japán ismerősök. Ismerős ízek Japánból: tonkatsu és katsu don

Tartalom

  Ami finom, az finom.

  japán ismerősök

  Na de az sem egészen japán ismerősök, hogy mihez szoktak hozzá ízlelőbimbóink, és gyermekként milyen ételek jelentették az igazi boldogságot, hiszen ez kultúránként és egyénenként igencsak eltérő lehet. Azt hiszem, a vasárnapi rántott hús a nagymamánál a legtöbbünkben szép emlékeket idéz fel. De még mielőtt úgy tűnne, hogy a sushit próbálom versenyeztetni a japán ismerősök bordával, leszögezem, hogy erről szó sincs; valójában inkább afféle közös keresztmetszetet keresek a japán és a magyar konyha között, ez pedig maga a rántott sertésszelet!

  japán ismerősök

  Tonkatsu Ez bizony rántott hús, amelyet sertéshúsból készítenek. Elnevezése ékes példája a több különböző nyelvből eredő szavak összevonásának és rövidítésének. Elkészítéséhez szép sertéshúsra van szükség-hogy tarja vagy szűzpecsenye, az nincs kikötve, kell ezen kívül panko morzsa és tojás.

  Igen, a panko pontosan az, amire gondolunk, hiszen egyre divatosabb nálunk is.

  japán ismerősök

  Valójában nem is japán találmány; Japánba a portugálok vittek először kenyeret, így japán nevét is a portugál pão szóból származtatjuk. A panko morzsa durvább, nagyobb darabokból áll, mint az, amivel mi panírozunk, de jelentős eltérés nincs közöttük.

  • Megjegyzés Szükség esetén egyéb dokumentumokat is bekérhetünk, illetve esetenként a jelentkezőnek interjún is részt kell vennie.
  • Сидя рядом с великим Тревором их в вырез блузки.

  A módszer is teljességgel megegyezik a nagyiéval: a húst lisztben, tojásban, majd a panko morzsában forgatjuk meg, végül pedig növényi olajban sütjük ki-lehetőleg olyanban, ami bírja a hevítést. Természetesen frissen is készíthető, nem kell megvárni a másnapot!

  Akármelyik rántott hús-verziót szeretnénk kipróbálni, a Sushi Sei japán étteremben a legjobb helyen járunk! A magyaros ízvilághoz közelebb álló fogások éppen úgy megtalálhatóak az étlapon, mint a hagyományos japán ismerősök étkek.

  japán ismerősök

  Ami közös bennük: a legjobb minőségű hozzávalókból és a legmagasabb szakértelemmel készítjük el őket. Kóstolja meg ételeinket szeretteivel, barátaival vagy kollégáival!

  • Szállás Célorientáltan választható 5 kurzus Pályaválasztási igények: szakiskolák, egyetemek, posztgraduális képzések, művészeti egyetemek, munkavállalás Japánban vagy más országokban.
  • Az energikus bemutatkozás jó képet fest az illetőről, míg egy unott olyan hatással van, mint nyugaton egy ernyedt kézfogás.

  Hozza el hozzánk üzleti partnereit, vagy foglaljon asztalt egy romantikus vacsorához! Ha azonban inkább otthon élvezné a keleti ízeket, rendeljen honlapunkon, mi pedig házhoz szállítjuk a fogásokat!

  japán ismerősök