Ismerősök megkérése az új oldalad követésére

Ismerős hirdetések

Tartalom

  Ismerősök tevékenysége Elérhetőség: Asztali számítógép Az Ismerősök tevékenysége segítségével megtudhatod, mit hallgatnak a barátaid, és ők is láthatják, te mit játszol le éppen.

  ismerős hirdetések chat- találkozó helyén france

  Ismerősök tevékenységének megjelenítése vagy elrejtése: Kattints jobb felül a elemre, és válaszd a Beállítások lehetőséget. A Megjelenítési beállítások lehetőségnél kapcsold be zöld vagy ki szürke a Megnézheted, mit hallgatnak ismerős hirdetések ismerőseid opciót.

  ismerős hirdetések találkozó lány belgium

  Megjegyzés: Az Ismerősök tevékenysége az asztali alkalmazás jobb oldalán található. Lehet, hogy el van rejtve, ha az ablak mérete túl kicsi.

  ismerős hirdetések azt megálló társkereső oldalak

  Ki láthatja, hogy mit hallgatok? Az összes követőd láthatja, mit hallgatsz. Privát zenehallgatással elrejtheted a tevékenységed.

  ismerős hirdetések bekötő alkalmazás

  Nem frissül? Előfordulhat, hogy az Ismerősök tevékenysége nem valós időben frissül.

  ismerős hirdetések egyetlen hotel passau

  Ha azt veszed észre, hogy egy ideje nem frissült: Ellenőrizd, hogy naprakész-e az alkalmazás Ellenőrizd, hogy a készülék operációs rendszere naprakész-e Indítsd újra az alkalmazást Jelentkezz ki a Spotifyból, majd lépj be újra Telepítsd újra az alkalmazást Utoljára frissítve: ismerős hirdetések Hasznos volt ez a cikk?