Felszerelés

Ismerkedés lengyelország. Hétvége Lengyelországban 3 nap

Fakultatív programok A program 1.

ismerkedés lengyelország egyetlen apartman bérlés ried innkreis in

Kora délután látogatás Auschwitzba vagy Auschwitz-Birkenua-ba a csoport választása alapján. A felkavaró ismerkedés lengyelország után békésebb, szebb tájakra utazunk, a világörökség részeként ismert Wieliczka sóbányájába. A éves bánya sóból faragott képzőművészeti és egyéb alkotásaiban gyönyörködhetünk.

További ajánlatok (időpontok és árak)

Este szállások elfoglalása Krakkóban. A városnézés során megtekintjük a híres Ryneket, Posztócsarnokot, Mária templomot, majd a királyi várban a Wawelban folytatjuk sétánkat.

A séta során megismerhetjük a katedrálist és képzőművészeti kincseit, valamint a kincstár ereklyéit és a királyi lakosztály műkincsekkel gazdagon berendezett szobáit.

Délután a Ismerkedés lengyelország Egyetemet tekintjük meg, majd szabad program. Délután fakultatív program lehetőség min.

ismerkedés lengyelország szabad savoie találkozó

A program díja: 3. Az esti órákban visszatérünk szállásunkra.

Nyomtatható verzió Lengyelországban hagyományosan szívesen fogadják a magyarokat, a két nép évszázadok óta tartó jó kapcsolata közismert.

Séta a górál stílusú házak között, kirándulás fogaskerekűvel a Gubalowka hegyre, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a városra. Majd vásárlási lehetőség: sajtpiac, sétáló utca.

Account Options

Késő délután hazaindulás, utazás rövid pihenőkkel. Érkezés a késő esti órákban. Részvételi díj: Nem tartalmazza a belépőket és az utasbiztosítás díját.

A program 1. Kora délután látogatás Auschwitzba vagy Auschwitz-Birkenua-ba a csoport választása alapján.

Vacsora 2 alkalom: 7. Dunántúli és Alföldi csoportjaink kérjék árajánlatunkat a km többlet miatt.

ismerkedés lengyelország hogyan és hol találkozik az intelligens férfiakat

Látogatás a hallgatási fogadalmat tett barátok híres Vörös Kolostorában. Igény esetén az ezeréves határt őrző Nedec várába látogatunk.

Róma - Velencével és Firenzével - repülővel

Az egykori gótikus- reneszánsz lovagvár megtekintése után rövid séta a hangulatos városkában. Szállás Krakkóban. Program ára: