1986-ban nyitotta meg kapuit a kikötő előtti sarkon álló családi vendéglő. Azóta sok vizet leengedtek a Sión, de a hely és a név megmaradt. Igaz, pár éve egy kis generációs vérfrissítést kapott, így ha egy hamisítatlan, a ’90-es évek balatoni nyarait idéző hangulatot és étlapot keresel, arról maximum a tulajdonosok fognak tudni mesélni, de szívesen teszik.

A menü évről évre változik(a régi kedvencek kivételével), figyelembe véve a vendégek igényeit, s előtérbe helyezve a friss, minőségi alapanyagokat, amelyek némelyikéért a chef nem restell akár többszáz km-re elmenni, hogy egy-egy megálmodott fogás megvalósulhasson.
A borlapon kizárólag balatoni pincészeteket fogsz találni, mert véleményük szerint a környéken csodálatos borászok képviseltetik magukat, felesleges egy jól hangzó villányi, vagy egri bort keresni náluk.

Bárkit szeretettel fogadnak akkor is ,ha már túl van a vacsorán és csak egy pohárral szeretne koccintani, bár szezonban ez esetben is érdemes asztalt foglalni az esti órákra.

Az étteremhez tartozik egy bisztró rész is,ahol nyugodtan le is tudsz ülni,ha esetleg gyerkőccel vagy,mert őket majd leköti a bisztró melletti játékterem… ? Ha mégsem,és inkább csak futtában falatoznál a part felé félúton,arra is fel vannak készülve…
Elfogadják a bankkártyát és az összes SZÉP kártyát is.

  • Balatonszemes, Kikötő utca és Ady Endre utca sarka
  • +3630/641-00-44
  • email hidden; JavaScript is required
Related Projects
Gyorsüzenet

Írj nekünk levelet, és rövidesen válaszolunk!

Másik kódot kérek! captcha txt

Írja be, hogy mit keres!