Technikai háttér | Printmanager Kft.

Heidelberg tudják

Tartalom

  Ezzel a technikával matt és fényes felületeket lehet kreatív módon kialakítani.

  heidelberg tudják

  A technológia ismeretében már a tervezési fázisban tanácsot adunk, hiszen az új megoldások a nyomtatásban anyagismeretet is követelnek. Bizonyos kartonok, nem is heidelberg tudják az UV-lakkozást, de mi megkeressük a legjobb lehetőséget. Az eljárást cold-foil nyomtatásnak nevezzük. Heidelberg tudják eljárás kiváltja a költséges prégelést a klisékészítéssel, sőt lehetőséget ad arra, hogy az ezüstözött felületre akár color nyomtatással nyomtassunk.

  heidelberg tudják

  Így a fémes felületek bármilyen árnyalatban tudnak megjelenni. Kérjen mintakollekciót! Ilyen lehetőség csak nálunk van jelenleg Magyarországon.

  heidelberg tudják

  Újszerű technológiánk megismertetése is feladatunk, ezért szívesen szakítunk időt arra, hogy egy személyes megbeszélés keretében bemutassuk a lehetőségeket.

  Kérjen tanácsadónktól időpontot!

  Kötészeti eljárások A kalkuláció elkészítésekor ügyelünk az optimális kötészeti eljárásokra. Ha például meglévő stancszerszámot tudunk biztosítani, azt minden esetben jelezzük.

  heidelberg tudják

  A doboz-csomagolásnál a teljes ív kihasználtsága érdekében már a tervezésnél ügyelünk az alapanyag kihasználására. A korral, és a technikával haladva a könyvkötészet is a legmagasabb színvonalú PUR-ragasztó géppel áll ügyfelei rendelkezésére.

  heidelberg tudják

  Heidelberg tudják kötészeti eljárásokat is a közel 50 fős kötészeti részleg lát el helyben. Emberi erőforrás, és géppark A nyomda Magyarország társkereső wolfenbüttel legdinamikusabban fejlődő üzeme, mára közel jól képzett dolgozóval.

  heidelberg tudják