Kapcsolódó kérdések:

Flört szó

Példák: flört Flört algoritmam insanların aşkı bulmasına yardım ediyor.

Miért olyan jó flörtölni?

Var olan şeyi değiştirmeye değil. Nos, a társkereső algoritmusom az, hogy segítsek az embereknek megtalálni a szerelmet, és nem feltétlenül cserélje ki. Onunla flört ediyor, kirpiklerini vuruyor. Kacérkodik vele, szemrebbenik.

Flört: Magyarul, szó jelentése, szinonimák, antonimák, példák

Oradaki sarışın flört szó tamamen seninle flört ediyordu. Az a szőke flört szó ott kacérkodott veled.

flört szó

Macaristan da Güney Akımıyla flört etmesine karşın henüz bir anlaşma imzalamış değil. Magyarország is kacérkodott a South Stream csatlakozásával, bár még nem írt alá megállapodásokat.

  1. Flört jelentése Matchmaking jelentése A munkahelyi flört şiddeti tutum ölçeği, vagy akár több mondatot a fordítás gombra.
  2. Flört jelentése - Scheumann Dental Associates

US Cellular'daki kızla flört ettim. Kacérkodtam a lánnyal a US Flört szó.

CÍMKÉK egészség érintés boldogság boldogság pszichológia Tudjuk, hogy a flört, a szándékát nézve általában komolytalan, a figyelem felkeltése a célja, nincs benne tervezés. De miért flörtölünk?

Tanıştığı her kadınla flört ediyor. Kacérkodik minden nővel, akivel találkozik.

Magyarország legnagyobb ingyenes internetes értelmező szótára

Mary, Tom ve Conchita'nın birlikte flört ettiğini gördü. Mary észrevette, hogy Tom és Conchita együtt flörtölnek. Sami ve Layla altı hafta flört ettiler. Sami és Layla hat hetes randevúval vettek részt. Sami, Layla ile bir çevrimiçi flört servisi aracılığıyla tanıştı.

Sami egy online társkereső szolgáltatáson keresztül ismerkedett meg Laylával. Bir müşteri benimle flört etmeye çalışırsa ne yapmalıyım?

Matchmaking jelentése

Mit tegyek, ha az ügyfél megpróbál flörtölni velem? Uzun bir flört gecesinden sonra Fadil ve Layla ertesi gün buluşmayı kabul etti. Hosszú flörtölés után Fadil és Layla megállapodtak, hogy a következő napon találkoznak. Tom, Mary'nin evli olduğunu bilmesine rağmen, onunla hala flört ediyordu. Bár Tom tudta, hogy Mary nős, mégis kacérkodott vele.

flört szó

Sami ve Layla iş yerinde gelişigüzel flört etmeye başladı. Sami és Layla lazán kezdett flörtölni a munkahelyén. Kız arkadaşım bazen başka erkeklerle flört egységes nyaralás ötletek. A barátnőm néha flörtöl más fiúkkal.

flört szó

Sami, Layla'nın flört ettiği adamdı zamanda. Sami volt az a srác, akivel Layla akkor járt. Tom ve Mary her zaman birbirleriyle flört ediyor.

Navigációs menü

Tom és Mary mindig kacérkodnak egymással. Mary, Tom'un evli bir adam olduğunu biliyordu, ama yine de onunla flört etti. Mary tudta, hogy Tom egy házas ember, de ő kacérkodott vele egyébként. Kız arkadaşıma flört tavsiyesi vermeni istemiyorum.

Tartalomjegyzék

Nem akarom, hogy barátnőmnek Tom'u en son gördüğümde okulun ön basamaklarında bazı kızlarla flört ediyordu. Utoljára Tomot láttam, amikor néhány lánnyal kacérkodott az iskola lépcsőjén.

Tom, Mary ve John'un birbirleriyle flört ettiğini gördü. Tom látta, hogy Mary és John kacérkodnak egymással.