Egymásra vadászó vásárlók - Tarol a "flört-pont" koncepció - szemesinfo.hu

Flört irán. Irán is szívesen tárgyalna az atomalkuról

Tartalom

  flört irán heilbronner értenek egyet, hogy neki

  Irán is szívesen tárgyalna az atomalkuról MTI Válasz Trumpnak A rövidke flört irán válaszként érkezett Donald Trumpnak arra a kijelentésére, hogy szívesen találkozik az iráni elnökkel, illetve Mike Pompeo amerikai külügyminiszternek arra a megnyilvánulására, miszerint egy ilyen találkozó létrejöttéhez Iránnak még számos feltételt flört irán teljesítenie.

  Trump a Giuseppe Conte olasz kormányfővel közös washingtoni sajtóértekezlete után közölte, hogy szívesen találkozik az iráni elnökkel, vagy "bárkivel" az iráni vezetők közül, ha erre jelzés érkezik Teheránból.

  flört irán bekötés dátuma

  Hozzátette: nincsenek előfeltételei a találkozóhoz. Pompeo pontosított Alig két órával később az amerikai diplomácia vezetője a CNBC televíziónak adott interjújában leszögezte: támogatja az elképzelést, de a találkozónak és minden tárgyalásnak vannak előfeltételei.

  flört irán ahol nem a legjobb egyetlen ünnep

  Pompeo azt hangoztatta: "Ha az irániak kinyilvánítják elkötelezettségüket arra, hogy alapvető változtatásokat hajtanak végre abban, flört irán a saját népükkel bánnak, flört irán kártékony tevékenységüket és egyetértenek azzal, hogy érdemes csatlakozni egy olyan nukleáris megállapodáshoz, amely valóban elejét veszi az atomfegyverek elterjedésének, akkor az elnök, mint mondta, kész leülni és párbeszédet folytatni velük".

  Elemzők emlékeztetnek rá: májusban Mike Pompeo 12 feltételt szabott ahhoz, hogy a többhatalmi iráni atomalku egyoldalú amerikai felmondása után tárgyalások kezdődhessenek Washington és Teherán között. Irán nyarán egyezett meg az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagjával - Kínával, Oroszországgal, az Egyesült Államokkal, Nagy-Britanniával és Franciaországgal - valamint Németországgal és az Európai Unióval atomprogramjának korlátozásáról, cserébe az ellene életbe léptetett nemzetközi szankciók fokozatos feloldásáért.

  flört irán legnépszerűbb társkereső

  A megállapodást azonban a elején hivatalba lépő Donald Trump többször is megkérdőjelezte, azt állítva, hogy az atomalkunak védelmeznie kellett volna az Egyesült Államokat és szövetségeseit, ehelyett azonban lehetővé tette, hogy Irán továbbra is uránt dúsíthasson.