Flört feminizmus

flört feminizmus

Miféle gonosz nemi megkülönböztetés van bennük? Ha én — teszem azt — megjegyezném egy nőnek, hogy szívesen hazavinném, abban mi a patriarchális elnyomás? Az ilyesminek a neve rossz esetben tahóság, tapintatlanság, tiszteletlenség — jobb esetben flört.

Nincs benne semmi olyan, ami valamiféle intézményesített nőellenességet feltételezne. Persze lehet azt mondani, hogy ne nyilvánítsanak tetszést, mert az csúnya gonosz dolog — csakhát ez életellenes flört feminizmus rémálom, egy olyan világ képe amiben a flörtölés, a szexuális kezdeményezés tilos, mocskos és elítélendő. A szexpozitív és felszabadult XXI. Bunkó beszólásokat nők is el tudnak ejteni, nem kell érte a szomszédba menniük — el lehet képzelni, hogy egy fordított szituációban felháborodnának-e a feministák.

Nyilván nem.

Bejelentkezés

Ha egy képviselőnő mond hülyeséget, az grrrl power. Ha egy férfi, az hegemón maszkulinista nősanyargatás. Vagy üt. Fiatal lányként, a kollégiumban már ütöttem ilyen helyzetben.

Szilvay Gergely: A szex és a feministák, akik nem bíznak a nőkben | Mandiner

Arcon, lendületből, első felindulásból. Flört feminizmus megtenni a téteket, hogy igazak vagy hamisak a következő állítások: 1. A férfi, akit megütött, erősebb volt nála. Osztolykán ezen egy pillanatig nem gondolkodott.

  • Találkozó ember trevoux
  • A sajtóban és a közösségi oldalakon is heves indulatokat váltott ki Catherine Deneuve és társai Le Monde-ban megjelent nyílt levele, amely szerint a makacs vagy ügyetlen flörtölés nem bűncselekmény, a MeToo-mozgalom pedig túlságosan messzire ment.
  • A Harvey Weinstein-cunami által indított MeToo mozgalom robog tovább - férfi fejek hullanak, női fejek összeborulnak, új törvények születnek, melyek szigorúbban szabályoznák a szexuális zaklatás témakörét.
  • Nik helyszíni találkozón

A férfi nem ütött vissza, és Osztolykán előre tudta hogy nem fog. A feministák szent meggyőződése, hogy a nőknek a fizikai erőszak kezdeményezéséhez joguk van, amennyiben úgy érzik jónak — egy férfinak viszont nemhogy semmi joga ilyesmire, még csak vissza sem üthet, mert akkor ő az agresszor.

A nők érzései feljogosítják őket akár a törvények áthágására is, és aki ezzel nem ért egyet az nőgyűlölő. Osztolykán nem számít semmiféle elítélő véleményre, netán retorzióra azért, mert nyíltan bevallja, hogy fizikai erőszakot követett el valakivel szemben. A nők által, férfiak ellen elkövetett erőszak társadalmilag elfogadott, haddnemondjam: természetes.

Próbáljon meg valaki olyan cikket flört feminizmus, amiben azt fejtegeti, hogy fiatalkorában megerőszakolt valakit, és hasonlítsuk össze a két esetben keletkező felháborodások mértékét. Nade ne legyünk ennyire radikálisak, végülis a nemi erőszak komolyabb téma mint egy arculcsapás — ezt bármikor aláírom. Módosítsuk a felvetésemet a következőképpen: nyilatkozza egy férfi, hogy fiatalkorában egy nőtől olyat hallott ami nem flört feminizmus neki, ezért lendületből pofánverte.

Vajon akkor is ugyanúgy átsiklana fölötte az olvasótábor tekintete, mint ahogy Osztolykán esetében?

Tényleg addig tart a feminizmus, amíg fel nem kell vinni a hűtőt a 8-ra?

Olyasmit feleltem, talán, hogy »álmodik a nyomor«. Valakitől ajánlatot kapott, nem tetszett neki, elutasította. A továbbiakban nem történt keresés nő chalon sur saone, nem volt erőszakoskodás, tolakodás, semmiféle patriarchális nősanyargatás.

  1. A nők meg az erőszak – Fészemesinfo.hu
  2. 30 közepén egyetlen ember
  3. Mandiner Miért akarják a szexuális felszabadítás után újra bürokratikusan kontrollálni a szexet a kortárs feministák?
  4. Caligula flörtjei - A Strauss-Kahn-affér és következményei Szelényi Zsuzsanna Publicisztika Ahogy telnek a hetek a Valutaalap elnökének megvádolása óta, ahogy csökken a döbbenet és a konspirációs teóriák száma, úgy gondolkodnak el mind többen Franciaországban a történet társadalmi hatásairól.
  5. Caligula flörtjei - A Strauss-Kahn-affér és következményei | Magyar Narancs

A férfiak tudomásul vették, hogy a zárt ajtón hiába kopogtatnak, és ezzel az ügy lezárult. Legalábbis emberi és tényszerű értelemben. Ugyanis a modern feministáknak a dolog sosem ilyen egyszerű.

flört feminizmus

Ha most egy pillanatra félretesszük a férfi szexuális ösztönök agyondémonizálását és mocskolását, nyilvánvaló, hogy teljesen flört feminizmus evolúciós fajfenntartó ösztönünk nőkhöz vonzódni és náluk kezdeményezni.

A parlament folyosóján nem bunkóskodunk, ez magától értetődik — már csak azért sem, mert az ellenfél politikai tőkét kovácsolhat belőle ahogy meg is történt.

Regisztráció

Nők milliárjdai kaptak nyíltabb és burkoltabb ajánlatokat, amiket vagy elfogadtak vagy nem. Se az ég nem szakadt le, se a női lélek finom szirmai nem száradtak össze tőle. Feministáink máshogy gondolják. Ha egy férfi kezdeményez, az nőelnyomás és burkolt erőszak. Na persze. Tegyük mérlegre a dolgokat: egyfelől ott vannak a pasik, akik nem úgy flört feminizmus a nőnek, ahogy az szerette volna.

Flört feminizmus ott van a nő, aki ezért gondolkodás nélkül kezdeményez nyíltszíni fizikai erőszakot. Melyik serpenyő fog lejjebb billenni? Melyik dolog nevezhető emberi mércén komolyabbnak, flört feminizmus bűnnek? A feministák és a viktoriánus fehér lovagok természetesen a nő pártját fogják majd.

flört feminizmus

A nőnek mindig igaza van, hiszen éteri lényéből csak úgy árad az erkölcs és etika, tehát a pofonja is jogos. Ellentétben a férfival, aki gonosz szubhumán módjára úgy merészelt a nőhöz szólni, hogy az annak nem volt szimpatikus. Flört feminizmus rohadt patriarcha megérdemli ha bántalmazzák és megszégyenítik! Egy ilyen férfivilágban egy nő nyugodtan megírja újságcikkben, hogy szokása férfiakat verni — de ugyanezt egy férfi nem merné megtenni. Furcsa egy férfivilág ez.

flört feminizmus

Zagyva elmondása szerint a beszélgetés kezdetén még nem volt jelen, amikor pedig odaért, akkor arról volt szó, hogy Osztolykánra valaki egy megjegyzést tett.

Post Author: Deansdale Külön bemutatkozni nem szokásom a neten, beszél helyettem a véleményem - azt nem rejtem véka alá. Eleget foglalkoztam a feminizmussal ahhoz, hogy véleményt merjek formálni róla. Akkor is, ha ez a polkorrekt széllel való szembevizelést jelent.