Ez a webhely sütiket is használ.

Egyetlen norderstedt

Miről kell beszélni: Prosztata- és hólyagrák, férfi és női inkontinencia A népszerű rendezvénysorozat szándékosan foglalkozik olyan egészségügyi kérdésekkel, amelyek különösen egyetlen norderstedt időseket érintik, és ezúttal alaposan megvizsgálja az urológia és a nőgyógyászat számos betegségét, köztük a prosztata- és hólyagrákot, valamint a férfi és női inkontinenciát.

egyetlen norderstedt

Kathrin Oehme polgármester azt is bejelentette, hogy köszöntőt mond a konferencián Norderstedt városházán. A hólyagrák sokáig nem okoz tüneteket, de a vizeletben lévő vér figyelmeztető jel, amelyet mindenképpen orvosnak ellenőriznie kell.

A dohányzókat és az egyes szakmai csoportokat, akik ma tiltott vegyi anyagokkal kerültek kapcsolatba, különösen veszélyeztetik a hólyagrák kialakulása.

egyetlen norderstedt

A robot által támogatott "daVinci" rendszer előnyei a húgyhólyag műtéti eltávolításában is megmutatkoznak: "A működési terület kiváló kilátása és a robot támogatásának köszönhetően a precíz vágások minimalizálják a fontos idegzsinórok sérülésének kockázatát az eljárás során.

A férfi merevedési funkciója vagy a kontinencia fenntartása elengedhetetlen.

egyetlen norderstedt

Angelika Kahlert, az idősek tanácsadó testületének elnöke örül az Albertinen kórházzal való együttműködésnek. Az is egyetlen norderstedt, hogy minden előadó készen áll arra, hogy az esemény után egy kis harapnivalóval válaszoljon a kérdésekre.

egyetlen norderstedt

Az esemény 18 órakor kezdődik és 21 órakor ér véget. Link szerkesztői riportokhoz ingyenesen használható sajtófotókra:.

Top 10 of the coolest water slides in Germany