Rádpuszta – egy hely, ahol Rád vár minden élményekkel teli kikapcsolódás. A Balatonlelle-Rádpuszta Gasztro Élménybirtok egy egyedülálló területi és környezeti adottságokkal megáldott, lenyűgöző birtok. Megközelíthetőségét tekintve az M7-es autópályától alig 800 méterre, míg a Balatontól csekély 3.0 km-re található. A hétköznapi pezsgő világból kicsit elmenekülve egy balatoni közelségű, a Rádi-tavakkal körül ölelt, igazi kincs várja a felfedezni vágyókat, ahol csalódásmentesen nyújtunk élvezetes élmény-szolgáltatásokat és tradiciót a betérő, megszálló és visszatérő vendégeinknek!

Birtokunk egyik legmeghatározóbb gasztro-központja a Nádfedeles Tradicionális csárdánk, ami 3 kemencéjével és impozáns hagyománykövető megjelenésével méltán válik a Birtok élmény-szolgáltatásainak zászlóshajójává.

A Magyar Borok Pincéje különleges élményekkel ajándékozza meg a nemes nedűk – úgy, mint borok, pezsgők, pálinkák – rajongóit, a lenyűgöző rendezvényhelyszín után érdeklődőket, illetve a gasztronómiai és élménybirtok látogatóit. Hordókban kialakított vitrinekben mutatjuk be a 22 hazai borvidékre legjellemzőbb borokat, a legnevesebb pincészetek különleges nedűit. A borvidékek mellett Magyarország nyolc eredet védett pálinkája, illetve a hazai gyöngyöző pezsgők is helyet kaptak a pincetárlaton.

Lovardánkban 21 ló várja a lovassportok szerelmeseit egész évben olyan lehetőségekkel, mint a lovaglás, lovas-oktatás, póni lovaglás, lovas kocsikázás és lovasbemutatók.
Különböző rendezvény helyszíneink ideálisak konferenciák, csapatépítő tréningek és esküvők megtartására!

  • Balatonlelle-Rádpuszta, Árpád u. 9033/11. hrsz
  • +36 20 942 6700
  • email hidden; JavaScript is required
Related Projects
Gyorsüzenet

Írj nekünk levelet, és rövidesen válaszolunk!

Not readable? Change text. captcha txt

Suchen