Bal társkereső, ##### Bal oldali társkereső oldalak uk - Ismerkedő/társkereső funkció inaktiválása - Harmony Life.

Tartalom

  A Bumble-lal az volt a céljuk, hogy egy olyan randiappot hozzanak létre, ahol lényegében a nők dönthetnek arról, hogy akarnak-e beszélgetést, ismerkedést kezdeményezni bal társkereső férfival, vagy sem. Az akkor 25 éves Wolfe Herd ben hagyta ott a Tindert, miután volt barátja és főnöke, Justin Mateen durva jelzőkkel illette, és fenyegető, megalázó üzenetekkel bombázta. Miután távozott a Tindertől, nem akart a társkeresés-biznisz világában maradni, egy Instagram-szerű oldalt akart csinálni.

  Persze, így is lehet ismerkedni és összejöhet ebből még bármi randi, kapcsolat, miegymásmindazonáltal valahol ijesztőnek tartom, hogy az online társkereső ipar odáig jutott, hogy úgy lehet egymást jobbra-balra pakolászni, mint a piacon a még kellőképpen meg nem érlelt zöldségeket.

  Tény, ez sokkalta személyesebb, igaz körülményesebb is, bal társkereső, ha már eljutunk odáig, hogy beregisztrálunk egy megfelelő esztétikummal és eszközkészlettel rendelkező felületre a Randivonalat is ilyennek tartomakkor azért van esélyünk arra, hogy valamit eláruljunk magunkról, vagy megtudjunk a keresett személyről olyan információkat, amik megkönnyítik a sötétben való tapogatózást.

  bal társkereső

  Félreértés ne essék, nem vagyok egyszerűségellenes. Sőt, egy írásomban pont azt fejtettem ki, hogy az online ismerkedést kizárólag addig pártolnám, amíg a két ember össze nem szedi a kellő bátorságot ahhoz, hogy élőben találkozzon lehetőleg ez az időtartam legyen minél rövidebb, hogyha nem bal társkereső megfelelő alannyal randizunk, akkor lehessen tovább keresgélni. Az egyszerűséget azonban nem teszem egyenlővé a személytelenséggel, az igénytelenséggel meg még annyira sem.

  bal társkereső

  A legnagyobb problémát abban látom ezeknél a szolgáltatásoknál, hogy arra nevelik a felhasználókat, hogy a legkisebb energia befektetésével, a koncentrált figyelem nélkülözésével, csupán a bejövő vizuális benyomásokra hagyatkozva értem ezalatt a feltöltött fotókról bal társkereső elsődleges megérzéseinkethozzanak döntéseket arról, hogy a jövőben kívánnak-e kapcsolatot tartani valakivel vagy sem.

  Mindannyian tudjuk, hogy a fotók mennyire képezik le hitelesen a valóságot. Így nem lehet eltekinteni attól a mellékhatástól sem, hogy rászokunk arra, hogy szilárd alapokon álló, élő és hiteles tapasztalataink helyett pillanatnyi zsigereinkre utaljuk magunkat.

  Pár soros szöveg az adatlapon, akár az utcán mászkálva, hogy még leülni se kelljen alaposabban átnézni valakinek a profilját, két metró között átszállva klikkelünk egyet, és ha a másik térfélen két iratköteg áthámozása között szintén megtörténik a leokézás, akkor aztán megszületik bal társkereső egyezés, és ha nem erőltet meg túlságosan minket az, hogy legépeljünk pár épkézláb levelet a próbálkozónak, akkor még ki is sülhet belőle valami tartalmas randevú.

  Ja, hát persze, a különböző cikkek és interjúk mind azzal állnak elő, hogy nem érdemes ezt túlkomplikálni, mivel jórészt csak a szexre megy ki a dolog, azonban ezt meg kell cáfolnom annyival, hogy a többi társkeresőn sincs ez másképp. Ugyanis, aki a fotói és a még töredék idő alatt elolvasható bemutatkozója alapján nem tűnik teljesen gyökérnek, sőt kifejezetten életképes, evolúciósan potens egyed benyomását kelti, az ugyanúgy összehozhatja a numerákat máshol is.

  Az erről való leszoktatás gazdaságos és hatékony módszer arra, hogy a személytelenségtől vezérelve minél kevesebb időt szánjunk az ismerkedésre és ezzel bár nem egyenes aránybande egyre bal társkereső választásaink legyenek.

  bal társkereső

  Van, ahol erre sincs szükség, bal társkereső kihúzhatjuk a képből azt, akire nem tartunk igényt a jövőben, mert látszólag nem szolgálja az érdekeinket és ezzel a láthatóan praktikus szokással ismét csak bebizonyíthatjuk magunknak, hogy felesleges emberként látnunk a másikat.